ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ- ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΟΓΟΝΙΑ


Η ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ Ι ΜΟΝΑΔΑΣ 1 ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΩΝ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ 9 ΕΝ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ, ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΤΙΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!! ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ!
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΠΕΙΡΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ!
ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΑΣ. 


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΑΝΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 

"Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ" 

https://www.aitherikigrafi.gr/ierarxia-ton-9-ennea
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ "Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ" 


ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ (ΣΕΛΙΔΕΣ 1 ΕΩΣ 47) ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΙΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΩΝ, ΔΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ Ή ΚΟΣΜΟΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΟΓΩΝΙΑ Ή ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ 4 ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΟΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.