ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΛΛΗΝ ΓΕΝΑΘΛΟΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΓΕΝΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟ 9 ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΓΗΙΝΗΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ, ΤΟΥ 1 ΕΝΟΣ ΓΗΙΝΟΥ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ 1 ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥ, 1 ΜΙΑΣ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 360 ΓΗΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. 

ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΩΝ αΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ωΜΕγα.  

ΟΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ 1 ΕΝΟΣ ΓΗΙΝΟΥ ΕΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:  12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΤΩΝ 27 ΓΗΙΝΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΟΠΟΥ 27 ΗΜΕΡΕΣ (ΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΤΗΣ ΘΥΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ)  27 Χ 12 ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΟ 324 ΓΗΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΠΟΥ ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ:  

324 = 3 + 2 + 4 = 9 ΕΝΝΕΑΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΓΗΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ Ο 13ΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ 360 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ 324 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:  
360 - 324 = 36 ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ 
Ο 13ΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ, ΕΧΕΙ 36 ΗΜΕΡΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ 36, ΠΟΥ ΤΟ 36 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ, ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α, Β, γ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.  

ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΝ 13Ο  ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΤΩΝ 36 ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΞΙ ΗΜΕΡΩΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΗΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ 13Ο  ΜΗΝΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ 36 ΗΜΕΡΩΝ, ΠΟΥ ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ 36 ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ 3 + 6 = 9 ΕΝΝΕΑ. ΠΑΛΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ 9 ΕΝ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟΥ 13ΟΥ ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΜΗΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ 13ΟΥ  ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.  
ΕΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΟ 324 ΤΩΝ 12 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΚΑΙ ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ ΤΟΥ 13ΟΥ ΜΗΝΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ: 9 + 9 = 18, 1 ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΟ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ 18 = 1 + 8 = 9 ΕΝΝΕΑ. Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΝΤΑ ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.  ΑΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΟΛΙΩΝ ΒΔΕΛΥΡΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ. 
ΕΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΨΕΥΤΟΕΟΡΤΟΛΟΓΙΑ, ΜΗΝΕΣ, ΕΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ. ΓΕΛΟΙΕΣ, ΖΩΩΔΕΙΣ, ΔΟΛΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ, ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ. 
 ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. 

ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΕΧΕΙ 365 ΗΜΕΡΕΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ.  


ΕΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΨΕΥΤΟΕΟΡΤΟΛΟΓΙΑ, ΜΗΝΕΣ, ΕΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ. ΓΕΛΟΙΕΣ, ΖΩΩΔΕΙΣ, ΔΟΛΙΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ, ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ. 
 ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. 

ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΕΧΕΙ 365 ΗΜΕΡΕΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ.  

ΚΑΘΕ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΕΤΟΣ ΔΙΣΕΚΤΟ, ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΤΑ ΑΝΟΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ, ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 1 ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,.  

ΦΑΝΤΑΖΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΜΑΣ ΒΙΟΣ ΩΣ ΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ, ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΗΔΑΕΙ ΔΟΝΤΙ ΣΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΣ. 

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΑΛΑΛΟΥΜ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ – ΑΠΟΔΕΙΞΗ, Η ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ? ΠΑΡΑ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΣΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ?? 

ΣΥΝΕΧΙΖΩ... ΟΠΟΥ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΚΩΜΙΚΑ, ΑΝΟΑ, ΖΩΩΔΗ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥΣ, ΑΚΥΡΩΣΑΝ (ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ), ΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ 13Ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ 36 ΗΜΕΡΩΝ, ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΤΟΥ 13ΟΥ ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ«ΚΑΙ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ, ΤΟ 13 ΚΑΙ ΤΟΝ 13Ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΩΣ ΙΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΖΩΑ! ΤΟΣΟ ΦΟΒΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥΣ.
ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 13Η ΘΕΣΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ 12 ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ 14. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 13 ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 12Ο ΟΡΟΦΟ ΣΤΟΝ 14Ο. ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΟΕΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΑ ΖΩΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ.


ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ, ΤΟ ΟΞΥΜΩΡΟ, ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΛΑ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΩΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ, ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΟ, ΣΑΤΑΝΙΚΟ, ΚΑΚΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ!  ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΠΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΤΟ 13 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΟΒΑΣΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ωΜΕΓΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ 13Ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΜΕΘΕΚΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΣΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ». 
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ, ΑΦΑΝΙΣΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΙΝΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΙΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΑΤΑ ΤΟΝ 13Ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΩΝ 36 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΟΝΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΝΑ ΑΛΟΓΟ, ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΒΡΑΙΟΠΑΝΗΓΥΡΙ… ΠΩΣ ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ, ΘΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ 12 ΜΗΝΕΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟΝ 13Ο ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΤΟΝ 1 ΕΝΑ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΕΤΟΥΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΘΕ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΝΑΠΗΡΑ ΕΚΤΟΣ ΟΥΣΙΑΣ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΔΙΣΕΚΤΟ?  

«ΔΗΛΑΔΗ 6 ΕΞΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΘΕ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ 8 ΟΧΤΑΕΤΙΑ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΑΣ 8, ΔΙΣ – ΕΞΙ ΔΙΣΕΚΤΟ.  

6 ΕΞΙ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ + 6 ΕΞΙ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ = 12 ΔΩΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑ 8 ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ 

ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΔΙΣΕΚΤΟ. ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΜΑΓΚΑΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΑΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ  ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΒΛΑΒΗ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ». 

ΑΛΛΩΣΤΕ, ΩΣ ΤΕΛΕΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΩΣ ΔΟΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ.  

ΑΡΑ, Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΣΤΟ ΧΑΟΣ –Η ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΧΑΟΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ, ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. 

ΑΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΣΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΝΔΩΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΟΝΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΛΑΒΗ ΜΕΡΙΚΗ –Η ΟΛΙΚΗ, ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΦΘΟΝΑ ΚΑΙ ΑΕΝΑΑ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΙΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ. ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΧΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΠΙΑ ΜΕ ΧΡΟΝΟΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΟΥΣ.
ΕΤΣΙ, ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΓΕΛΟΙΑ ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΟΛΙΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΤΟΥΣ, ΜΑΥΡΩΝ ΒΔΕΛΥΡΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΕΚΠΤΩΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΛΙΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΤΗ ΤΩΝ 12 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ 12 ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 7 ΕΦΤΑ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 31 ΗΜΕΡΕΣ, 4 ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ 1 ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΜΕ 28 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΚΟΥΤΣΟΦΛΕΒΑΡΟ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΚΟΥΤΣΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟ ΗΦΑΙΣΤΟ. ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ . ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΣΕΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΖΩΑ, ΣΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ, ΒΑΖΟΥΝ 7 ΕΦΤΑ ΜΗΝΕΣ ΜΕ 31 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΜΕ 30 ΗΜΕΡΕΣ. ΤΟ ΔΙΣΕΚΤΟ ΚΟΥΤΣΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΑΝΟΗΤΟ ΕΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΖΩΑ ΤΟ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟ ΜΗΝΑ, ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ, ΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΨΕΥΤΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΔΙΣΕΚΤΟΥ. 

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΔΡΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΑΣ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ, (ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΖΩΑ), ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ 31 ΗΜΕΡΕΣ.  

Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΖΩΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ, ΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ. 

ΕΡΩΤΩ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΕΝΑΣ –Η ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ, ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΟΗΤΑ ΜΙΑΡΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΠΟΥ Ο,ΤΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΗΘΕΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ?????  

ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΡΙΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΒΡΟΝΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ!! 

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ, ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ?? ΝΑ ΠΕΛΑΓΟΔΡΟΜΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3600  ΜΟΙΡΕΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥΣ?? ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ???  

ΓΙΑ ΝΑ ΨΕΥΤΟΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΝΟΕΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΒΡΩΜΟΖΩΑ ΤΩΝ 12 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΟΥΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΞΗΣ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ: ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ 12 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΥ, ΧΑΡΑΞΑΝ ΚΑΙ 12 ΖΩΔΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟ! ΕΚΕΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ!! 
ΑΡΑ ΤΟ 1 ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΓΕΝΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΖΩΔΙΑ, «ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ –Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΖΩΟΥ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ ΘΕΟΣ –Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ , ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΝ, Ο ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ».  

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΑ ΖΩΔΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΖΩΔΙΑΚΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟ.  

ΦΥΣΙΚΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ 6 ΕΞΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ, ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ. ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ.  

ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΖΩΔΙΑ, «ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ» ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ 13Ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ, ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΚΑΙ ΜΕ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΖΩΔΙΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ. 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΩΣ ΖΩΔΙΑ, «ΖΩΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ», ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΖΩΩΝ: 

ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΖΩΩΝ, Ο ΚΡΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ 13 ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ.  

ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΟΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΡΙΟ ΘΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΝΙ, ΚΟΙΝΩΣ ΩΣ ΚΡΙΑΡΙ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ, ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ 13 ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΖΩΔΙΑ «ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ». ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΦΙΛΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.  

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ. ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΧΑΩΔΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΥΣΙΑΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ. 

ΑΡΑ, ΣΤΑ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΟΝΟ ΖΩΔΙΑ, ΤΑ 2 ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ… ΣΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΖΩΔΙΑ, ΤΑ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΙΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΟΥΝΑΚΙ, ΠΟΥ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΙΩΘΟΥΝ. 

ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟ ΨΑΡΙ. ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΝΟΗΣΗ ΣΑΣ... ΤΟ ΨΑΡΙ ΙΧΘΥΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ, ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ???? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΦΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ??? 

ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΖΩΔΙΑ, «ΖΩΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ» ΚΑΙ ΜΟΝΟ. 
 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ –Η ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΔΕΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΖΩΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΝΑ ΜΑΣ ΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΕΛΕΙ, ΤΙ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΩΣ ΖΩΔΙΑ?? ΤΙ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ?? ΤΙ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ?? ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΓΡΑΨΕΙΣ????  

ΤΙ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ??? ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ?? ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΟΛΥΝΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.... ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΩΝ ΓΑΜΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΩΣ ΖΩΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ?? ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΟΡΙΣΕΤΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΔΗ ΖΩΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΖΩΔΙΟ. ΣΑΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΖΩΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ! ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΖΩΔΙΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. 

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΖΩΔΙΟ ΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ. Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΟ. ΕΧΕΙ ΠΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΖΩΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΑΥΤΩΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑ ΖΩΔΙΑ «ΖΩΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ», ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΛΛΟΥ. ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΩΣ ΖΩΔΙΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ 

ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ. ΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ, ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ! 

ΑΦΗΣΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΖΩΔΙΟ ΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΤΟΞΟΤΗΣ, ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΤΟΞΟΤΗΣ ΕΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ, «ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ»??? ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 7Ο ΕΒΔΟΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΖΩΟ!! ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΖΩΔΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΖΩΔΙΑΚΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΖΩΟΥ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΞΟΤΗΣ ΚΙΟΛΑΣ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ??? Ο ΤΟΞΟΤΗΣ??  

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΩΣ ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΣΟΥ ΚΥΚΛΟΥ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ.

Ο ΖΥΓΟΣ, Η ΙΕΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ - ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΖΩΟ ΚΑΙ ΖΩΔΙΟ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΖΩΔΙΑΚΟ ΚΥΚΛΟ????? 

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΑ, ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΕΞΩ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΠΙΤΣΑ – ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΒΔΕΛΥΡΕΣ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΕΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ !!  

ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΟ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΕΤΣΙ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ, ΑΓΕΩΜΕΤΡΗΤΑ, ΑΝΟΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ, ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΣΟΥ.  

ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΟΛΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ, ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ. 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΕΡΙΑ, ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΩΣΤΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ, ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΠΟΥ Η ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ, ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΔΟΜΗΘΗΚΕ Η ΙΔΙΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ. 

ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΣΧΕΔΟΝ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ... 

ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΟΝ 13Ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ… 

ΜΑΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΕΤΟΣ ΜΑΣ… 

ΚΑΘΕ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΗΜΕΡΑ… 

ΑΝΟΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ 12 ΜΗΝΕΣ ΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΤΑ ΖΩΑ… 

ΤΑ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΖΩΔΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΟ 13Ο  ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ… 

ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΜΟΝΟ ΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ… ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ??? ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΟΙ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ?? 

ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΝ ΕΚΡΥΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ.  

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΚΟΣΜΟΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΡΩΜΕΝΑ ΜΑΣ. ...........................................................


https://www.aitherikigrafi.gr/gennisi-anthropoy-ellin-genathlo


...........................................................

ΔΕΙΓΜΑ