ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΡΑΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ, ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΟΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΩΝ, ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΥΛΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ,

«ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ».

ΑΡΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΛΛΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ 1 ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ,

«ΚΡΑΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ, Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ».

ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ, ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΤΟΥ, ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΤΟΥ, ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ, ΤΩΝ ΑΥΤΙΩΝ ΤΟΥ,ΤΗΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΑΦΗΣ ΤΟΥ,ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΤΟΥ. 

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΙΟΥ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ  ΤΟΥ, 

ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ, ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΣ.

 Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,

 «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ», 

ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΜΑΖΙ ΩΣ ΜΙΑ ΙΔΙΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ,ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ.


ΑΡΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΟΜΟΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ,ΕΛΛΗΝ, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΟ ΙΔΙΟ 1 ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ 1 ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ  ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΣ. 

ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΜΙΑΡΟ, ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΟ, ΟΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, 

ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΛΛΑΣ.


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 

Η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ

 3 ΤΡΙΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΩΝ

 ΧΩΡΩΝ ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΡΑ-ΜΑΩΝΑ


ΠΗΓΗ «ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ». 

  

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ :  https://www.aitherikigrafi.gr

ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ : https://www.aitherikigrafi.gr/epikliseis

 ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ : https://kosmotheasi.com

 kastorkaipolydeukis