ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

   

ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ  ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΚΑΙ Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙΕΙ ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΑ ΣΠΑΝΙΑ ΒΟΤΑΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΣΕ ΥΒΡΙΔΙΑΚΟΥΣ ΩΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΓΝΗ ΜΟΡΦΗ ΩΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΛΗΤΤΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ . 

ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΗΣ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΙΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΝΩ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ. 

ΩΣΤΟΣΟ Η ΚΥΡΙΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΑΙ  ΕΘΑΙΡΙΩΝ ΕΛΑΙΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΓΝΗ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΗ ΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΥΒΡΙΔΙΑ

3 Οκτ 2022


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: #ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ_ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

☎️ΤΗΛ.: 698 244 1921

📧e-mail:kassandra.lampropoulou@gmail.com


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: #ΠΕΡΑ_ΑΠΟ_ΤΑ_ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ

📧e-mail: amfiktyonia.peraapotastereotupa@gmail.com