ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ


ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗΣ: 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: 8 ΟΧΤΩ,  ΟΠΟΥ Η ΑΕΝΑΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΗΣ: 4 ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: 8, ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΝΑΗ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΠΕΙΡΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΩΝ.  


ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΟΜΗΣΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗΣ ΑΕΝΑΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 4-8-4-84-8-4-8-4-8-4-8-4-8-4-8, ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ.  

ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ, ΘΑ ΔΟΜΗΣΩ ΜΙΑ ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ 4 ΚΑΙ 8. ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΠΟΥ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ = ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ 8 ΟΧΤΩ = ΠΟΛΙΤΕΙΑ


ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΑΣ. 

ΑΡΑ, ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΟΠΩΣ: 


ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 8 ΟΧΤΩ. ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΩ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΜΕ ΤΑΞΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗΣ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ.  

ΟΠΟΥ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ, ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ. Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΧΡΟΝΟΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ, ΟΜΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ (ΧΡΟΝΟΣΧΩΡΟΣ), ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 1 ΕΝΑ. 

ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ: 


ΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΟΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ: 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: 8 ΟΧΤΩ, Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ. ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 3 ΤΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ.  
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ: 8 ΟΧΤΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΗ: 4 ΤΕΣΣΕΡΑ. ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.  
ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΑ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΕΝΑΗΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΟΛΙΤΗΣ: 4 - ΠΟΛΙΤΕΙΑ: 8 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: 8 - ΠΟΛΙΤΗΣ: 4. ΟΠΟΥ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.  
ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΘΕΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΖΕΥΞΕΩΝ ΠΟΛΙΤΗΣ: 4ΠΟΛΙΤΕΙΑ: 8 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: 8-ΠΟΛΙΤΗΣ: 4,


ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ,  ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΕΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ, «ΟΠΩΣ ΑΩ». ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ, ΟΠΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΕΡΝΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

 


ΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΜΝΗΜΗ, ΟΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.   


ΑΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΡΩΝ ΠΟΛΙΤΗ-ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ-ΠΟΛΙΤΗ, ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΟΠΟΥ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΙΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.  


ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ. ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ Ή Η ΔΟΜΗΣΗ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ.  

 

ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ Ή ΜΙΚΡΩΝ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΩΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΩΝ. ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΥΡΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ.  


ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ, ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 4-8-4-8-4-8. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ: 4 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: 8. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΑΡΙΘΜΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΣΩΚΛΕΙΟΥΝ ΚΥΚΛΟΥΣ ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΙΞΗ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ «ΕΠΟΧΩΝ» ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΟΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΘΥΜΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ «ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ», ΟΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΛΕΤΗ, ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΛΟΝ, ΤΟ 1 ΕΝΑ ΤΟΥΣ.  


ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ: 4, ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ.  

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΥ, ΚΑΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ , ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ: Ε.ΣΥ. ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

orfeas555kpda


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ


ΠΗΓΗ

https://www.aitherikigrafi.gr/oloki-olotita-apodiktikis-diergasias