ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

O ΧΡΟΝΟΣ KAI H ΖΩΗ ΤΑ ΘΕΙΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΞΙΕΣ


O ΧΡΟΝΟΣ KAI H ΖΩΗ ΤΑ ΘΕΙΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΞΙΕΣ.


 ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ;

ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ;

ΓΙΑΤΙ ΖΕΙΣ ΤΟΣΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ ΝΙΩΘΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΝΑΞΙΑ; ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΣΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΜΕΡΟΣ;

 

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ AΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤA ΚΛΕΒΟΥΝ.

 

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΘΕΙΑ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ. ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ. ΛΕΩ ΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΦΟΥ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» ΑΡΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΖΩΗ. ΑΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ, Η Η ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ.

ΕΤΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΟΜΩΣ;

ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ; ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ:

 

ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΖΕΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ. ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΙ ΑΥΤΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.

 

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΝ; ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ; ΠΟΣΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΧΑΡΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟ, ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ;


ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΥΨΗΛΑ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΩΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ, ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΔΟΛΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ. ΕΔΩ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Η ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ:                      

ΧΡΟΝΟΣ = ΧΡΗΜΑ


ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ) ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ. ΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ: 

ΧΡΗΜΑ=ΖΩΗ

ΑΡΑ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ  ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΡΑ ΚΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟ - ΖΩΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ! ΠΩΣ; ΑΦΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟΣ (ΖΩΗ) = ΧΡΗΜΑ ΑΡΑ ΣΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ!

ΑΥΤΗ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΘΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ!

ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

 

ΤΟ ΧΡΗΜΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ;

ΟΝΤΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΕΧΕΙΣ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ; ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΞΟΔΕΨΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ, ΤΙ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ;

 

ΑΡΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΟΥ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟΔΙΑΛΛΕΙΜΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ;

 ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ!

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΑΠΕΙΡΗ, ΑΦΘΟΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΑΦΘΟΝΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΦΟΡΟΥΣ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ.

 

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ.

 

ΕΔΩ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΩ ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ:

 

11Η ΑΞΙΑ: ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ

Η ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ (ΣΚΟΠΟ) ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ.

 

 12Η ΑΞΙΑ: ΓΝΩΘΙ Σ΄ΕΑΥΤΟΝ

Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ.

 

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΞΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ ΩΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ 

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΒΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ - ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ, ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΗΡΘΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΧΕΙ.

 

ΑΥΤΕΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ, ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ, ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ, ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ.

  

ΩΣ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

  

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΟΠΟΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΣΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ.

 

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΙΑ ΔΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ,

ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΞΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΕΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.

 

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΘΥΜΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΓΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΝΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ.10/11/2020 ΚΥΡΙΑΚΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΗΓΗ