ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

 

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Η α ΑΛΦΑ ω ωΜΕΓΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΠΛΟ, ΧΑΡΤΗΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ, ΟΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟΥ. «ΟΠΟΥ ΣΩΜΑΤΙΔΙΟ ΙωΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙωΤΑ. ΙωΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ. ΙωΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ΕΝΑ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙωΤΑ. ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙωΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΙωΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΝ ΑΡΤΕΜΗ, ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ,
ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΣΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΙωΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙωΤΑ ΤΗΣ αω ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΙωΤΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ αω ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ αω.

Η ΘΕΣΗ, Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΩ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ αω ΣΕ ΟΛΑ, ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ, ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ α ΑΛΦΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ Α ΑΛΦΑ, ΚΑΙ ΤΟ ωΜΕΓΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Ω ΩΜΕΓΑ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΙωΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ αω ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑ.

ΕΤΣΙ, ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΛΗ Η ΓΡΑΦΗ ΑΩ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ. ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Α ΚΑΙ ΤΟΥ Ω, ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ 3 ΤΡΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΛΑ. ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΟΛΑ ΙωΤΑ ΤΗΣ ΑΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ (ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΝΘΡΩΠΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΙωΤΑ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΩ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑ, ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΕΙΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΣΗ, ΟΥΣΙΑ, ΔΟΜΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΙωΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ αω.

ΕΝΩ ΣΤΗΝ αω ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΔΥΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ, ΝΑ ΕΝΩΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΙωΤΑ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ), ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΙωΤΑ ΤΗΣ αω ΝΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ Α ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ω, ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΙωΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ αω.
Η ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΩ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ αω. ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ, ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΧΕΙΣ ΖΩΗ. ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΖΕΙΣ.

ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ? ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ. Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ, ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΣΟΥΝ.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΑΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΜΑΣ ΕΚΡΥΒΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΛΛΟΙΩΝΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΑΥΤΟ Ω ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΩ. ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.

ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΩ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΣΤΟ ΑΩ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ: https://www.aitherikigrafi.gr/geometriki-arithmitiki-anaptyxi-alpha-omega

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ: 2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑΣΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698