ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΟΙ

 


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΥΝΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΙΚΑΙΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ Η ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΘΕΙΑ
ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ, 33 ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΙΩΝ ΣΥΝ + 2 ΔΥΟ.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΑΣ, ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ
ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥΣ.

ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΣΟΥ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, «ΑΡΧΗ», ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΘΕΙΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ
ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΣΥΝ + 2 ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ. ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΑΣ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ

ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ 2 ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ
ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΝΟΜΟΙ:

1. ΜΑΥΡΟΙ ΝΟΜΟΙ
2. ΝΕΚΡΟΙ ΝΟΜΟΙ

ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΡΟΙΑ.

ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΗΜΑΙΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΓΑΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΧΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΕΣ, ΠΑΤΡΙΔΕΣ, ΚΡΑΤΗ, ΠΟΛΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ. ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

ΟΙ 2 ΔΥΟ ΣΚΑΛΕΤΕΣ ΝΟΜΩΝ, ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΝΟΜΟΙ, ΜΕ ΑΚΡΙΒΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΠΙΑ, ΩΣΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΜΕΝΟΣ.

ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΥΒΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΔΙΧΩΣ
ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ, ΔΙΧΩΣ ΑΝΤΙΛΟΓΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΒΔΕΛΥΡΟΥΣ ΜΙΑΡΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ, ΤΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΔΙΚΑ, ΟΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΔΙΚΟΥ, ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ
ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΑΔΙΚΟ ΠΑΝΤΟΥ ΩΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ. 

ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΟΛΙΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
ΑΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ.

ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ. ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ - ΝΟΜΟΣ - ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΕΝΑΣ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ.

ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΗΔΟΝΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ, ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ, ΩΣ ΜΟΝΙΜΑ ΕΚΠΤΩΤΟΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ, ΖΩΟ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΠΟΥ
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΛΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ, ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ, ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥΣ  ΥΠΑΚΟΥΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΩΝΤΑΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ. 

ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΥΝ. ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΞΕΝΗ ΓΗ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ. ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΞΕΝΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΕΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗΣ, ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΡΕΜΑ ΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΣΟ ΕΝΤΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΔΙΚΟ  ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ. 

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΑΣ, Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 33 ΣΥΝ + 2 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ. ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΟΥ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΑΝΕΡΑ, ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ. ΑΥΤΟΙ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑ
ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ
ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ

ΑΡΑ, ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΜΕΡΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥΣ.

«ΣΑΦΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΟΜΟΥΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ: ΝΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙ Η ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΑΚΟΜΗ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΝΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 33 ΣΥΝ + 2 ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ Ο,ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΣ ΔΙΚΑ’Ι’ΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΑΣΤΑΘΟΥΣ ΠΟΛΥΝΟΜΙΑΣ, ΜΕ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ».
ΑΠΟΣΠΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΟΙ


ΤΡΙΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ! 1) ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΟΙ https://www.youtube.com/watch?v=dT_Lq... 2) ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ 600 ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ https://www.youtube.com/watch?v=y294h... 3) ΟΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ https://www.youtube.com/watch?v=8vyJk... ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΑ ΤΩΡΑ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ:2168009810 ΚΙΝ: 6909969698 www.kosmotheasi.com