ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΡΑΧΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ…
ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΣΤΙΣ ΟΚΤΩ ΕΝΤΟΛΕΣ-ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΙΝΩΑΣ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΙΔΗ.

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΘΕΜΕΛΙΩΘΗΚΕ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΙΝΩΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΑΜΠΡΟΣ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ. ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΝΩΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:

1.ΥΓΕΙΑ
2.ΚΑΛΛΟΣ
3. ΠΛΟΥΤΟΣ
4. ΙΣΧΥΣ
5. ΦΡΟΝΗΣΗ
6. ΣΩΦΡΟΣΎΝΗ
7. ΑΝΔΡΕΙΑ
8. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ, ΤΟΥΣ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΜΩΥΣΗ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΚΤΙΚΗΣ, «ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ» ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΚΤΩ ΕΝΤΟΛΕΣ –
ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ.
ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΙΣ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ:
ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.

ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΑΤΙΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ,ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΟΥ.Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΞΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΔΡΑΣΗ.
(ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΣΦΑΙΡΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩΤΕΡΗ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΏΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ)
ΕΤΣΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΕΣΤΗ ΕΡΜΑΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ. ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ.
ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΦΡΟΝΗΣΗ. ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ, Ο,ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΣΟΥ.

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ. ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ, ΤΗ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΔΕΙΛΟ, ΨΕΥΤΗ, ΜΝΗΣΙΚΑΚΟ, ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΣΤΗ.

ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΤΗ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ, ΤΗ ΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ, ΤΕΛΙΚΑ ΣΟΥ ΕΣΒΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΝΑΨΑΝ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΣΚΛΑΒΟ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΡΕ ΣΕΙΡΑ ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ. ΣΟΥ ΜΟΛΥΝΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ, ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΡΟΗΣ, ΤΗΝ ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.

ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ, ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΥΣΤΑΤΗ ΜΑΧΗ, Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ.
ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ.
Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΟΛΗ-ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ , ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ.

ΑΝΘΡΩΠΕ ΞΥΠΝΑ.
ΑΝ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΒΕΒΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ. ΑΥΤΗΝ Η ΟΠΟΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΘΗΡ, Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΜΑΣ: ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΜΑ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΖΟΥΜΕ
ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΟΥΣΙΑ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ.
Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΟΛΗ-ΝΟΜΟΣ «ΥΓΕΙΑ» ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΟΓΔΟΗ ΕΝΤΟΛΗ-ΝΟΜΟ «ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ».

ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ: ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ;

Η ΥΓΕΙΑ ΘΡΕΦΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗ ΜΑΣ. ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ.

ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ «ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΡΑΧΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ».

ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΗΝΗ ΤΗΣ! 

ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ : ΡΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ