ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΙ 7 ΝΟΤΕΣ ΤΑ 48 ΧΡΩΜΑΤΟΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ 432 ΠΛΑΝΗΤΕΣ

 


ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΥΑΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 6 ΝΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:


ΤΩΡΑ, ΘΑ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΑ ΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΝΟΤΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΟΜΟΥΝ. 

ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ Α ΑΛΦΑ ΚΑΙ Ω ΩΜΕΓΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ α αλφα ΚΑΙ ω ωμεΓΑ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΜΑΣ.

ΕΤΣΙ, ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΦΩΝΗΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 6 ΕΞΙ ΝΟΤΕΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΕ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ, ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΧΟΡΔΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΝΟΤΕΣ Π.Χ. ΤΟΥ ΜΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙ, ΤΟ ΙΙΙΙΙΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Η, ΤΟ Ι Η ΤΟ Υ, ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ.

ΘΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ.

ΕΤΣΙ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΔΟΜΟΥΝ. ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ:


Με ΣΤΑΘΕΡΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΡΕ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΦΩΝΗΕΝΤΩΝ 8 ΣΥΜΒΟΛΩΝ: ω, Ω, Ο  Η, Ι, Υ  Α, α,

ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ 48 ΣΑΡΑΝΤΑ ΟΧΤΩ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΣΤΙΣ 6 ΝΟΤΕΣ: ΝΤΟ  ΣΟΛ  ΦΑ  ΛΑ  ΣΙ  ΜΙ.

ΤΟ ΡΕ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΗΔΕΝ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕΣΟΤΗΤΑ.

ΕΤΣΙ, 6 ΕΞΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΤΕΣ ΚΑΙ 8 ΟΧΤΩ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΦΩΝΗΕΝΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ. 6 Χ 8 = 48,

ΟΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ Κ. Σ. Σ. Σ. Δ. Δ. Δ. Τ. Π. Ο. Τ. αω  DNA  

48 ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΦΤΑΔΑ ΜΕ ΝΟΤΕΣ ΤΩΝ 48 ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ. ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΛΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΚΡΙΒΗ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΕΝΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ 48 ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ, ΤΑ 8 ΣΥΜΒΟΛΑ: ω, Ω, Ο  Α, α  Η, Ι, Υ, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ 48 Χ 8 = 384 ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ.

ΤΩΡΑ, ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΝΟΛΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ: 48 + 384 = 432. ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΥΟ, ΟΣΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΥΠΕΡΙΩΝΩΝ ΗΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΜΗΤΡΑΣ Τησ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

432 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΡΙΟΙ α, β, γ.  

ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ:

432 = 4 + 3 + 2 = 9 ΕΝΝΕΑ, ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΝΟΤΩΝ, ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ 9 ΕΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ωΜΕΓΑ. με την ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΡΗΣΗ, ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ 8 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΩΝ: Η , Ι , Υ  Ο, ω, Ω  Α, α, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ, ΔΙΟΤΙ:


ΟΙ 7 ΕΦΤΑ ΝΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΧΡΩΜΑΤΟΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΕΣΩΚΛΕΙΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΗΧΟ. 

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΗΧΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΠΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΦΥΣΗ ΤΟΥΣ.

ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ 0,00000000001 

Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΟΜΩΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ Η ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΡΙΞΑΝ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΙΑΡΕΣ, ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΕΣ, ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΑΛΜΩΔΙΕΣ ΜΑΥΡΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΨΑΛΜΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΧΩΝ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ, (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΟΥ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΣΟΥ, ΑΤΟΜΙΚΕΣ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ),

Ο ΛΟΓΟΣ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ, ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΝΟ, ΛΥΠΗ, ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ, ΕΠΑΡΣΗ. 

ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΘΗ, ΦΟΒΙΕΣ, ΕΝΟΧΕΣ, ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΕΣ, ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΑΓΑΠΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΔΑΧΩΝ, ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΥΜΝΟΙ, ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΜΕΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ.

ΟΜΩΣ, ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΛΗΘΗ, ΑΠΕΙΡΗ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ, ΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ. 

ΕΩΣ ΤΟΤΕ, ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.__

 

αποσπασμα απο το ιερο ελλανιο κειμενο οι 7 μοναδικεσ ελλανιεσ κοσμοσυμπαντικεσ νοτεσ του αρτεμη σωρρα 

επιμελεια αρθρου γιωργοσ μπαρμποπουλοσ

 https://www.aitherikigrafi.gr/efta-monadikes-ellanies-notes

ΠΗΓΗ