ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΑΔΙΑΤΡΗΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΑΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ  ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ.


ΛΟΓΙΚΗ 

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ.


 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Η ΟΠΟΙΑ ΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΒΟΥΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΧΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ.


 ΑΡΕΤΗ

ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΙΑΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ Ή Η ΕΠΑΡΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ.


 ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΑ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΑ Ή ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.


 ΙΣΟΤΗΣ

ΕΙΝΑΙ Η ΕΠ' ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΡΟΧΗ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΟΜΩΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.


 ΑΦΘΟΝΙΑ

ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΦΘΟΝΟΥ.


ΑΛΗΘΕΙΑ

ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΛΗΘΗ ΚΑΙ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ.


 ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΦΥΤΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.


 ΑΡΜΟΝΙΑ

Η ΣΥΓΚΛΙΣΗ Η ΑΡΜΟΓΗ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ Ή ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΕΥΡΥΘΜΙΑ ΟΡΘΗ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΑΡΜΟΓΗ.


ΑΝΔΡΕΙΑ 

 "ΑΝΔΡΕΙΑ ΕΣΤΙ ΕΞΙΣ ΨΥΧΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΥΠΟ ΦΟΒΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑΡΣΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΝ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ ΨΥΧΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΝΑ ΤΟΛΜΗ ΥΠΗΡΕΤΙΚΗ ΦΡΟΝΗΣΕΩΣ ΕΥΘΑΡΣΙΑ ΕΠΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑΣ ΕΞΙΣ ΔΙΑΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΛΟΓΙΣΜΩΝ ΟΡΘΩΝ ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΟΙΣ"


 ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ 

 Η ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ (ΣΚΟΠΟ) ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ.


 ΓΝΩΘΙ Σ' ΕΑΥΤΟΝ

Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ.
ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698

=================================================================================

webtvradiomagnites