ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΑΜΕΣΩΣ! ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!


ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΤΩΝ 27 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.


ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 7 ΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 7 ΕΦΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΕΦΟΣΟΝ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 7 ΕΒΔΟΜΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ 7 ΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ 7

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΡΤΕΜΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ, ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

  ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ, ΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ, ΩΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.

ΜΟΝΟ 5 ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ 25 ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ 5 ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ. ΤΑ 5 ΠΕΝΤΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Ε, Η, Ι, Υ, Ο ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ: ΕΨΗΛΛΟΝ, ΗΤΤΑ, ΙΩΤΑ, ΥΨΗΛΛΟΝ, ΟΜΙΚΡΟΝ,

 ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΡΚΟΙ – ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ – ΟΡΚΟΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ.

 ΟΙ ΟΡΚΟΙ – ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΙΣΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΑΜΕΣΩΣ! ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ – ΟΡΚΟΥΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ "ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ