ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ! ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΩΤΑ ΤΗΣ ΑΩ

 
ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΙΩΤΑ;
 
ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ; ΠΟΙΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ;

 
ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΩ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΙΩΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ.
 
ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΛΕΨΑΝ, ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ, ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ, ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΙΩΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ.
 
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ, ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥ.
 ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΙΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΗΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ
 
ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΟΥ, ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΣΟΥ, ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ, ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΟΥ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ. ΣΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΟΥ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΤΕ) ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΕΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ.
 
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΧΘΗΚΕΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Α
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΟΥ Α ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
 
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΔΙΑΛΕΚΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Η ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ Η ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΑΝΟΑ ΔΟΛΙΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΔΙΑΙΡΩΝΤΑΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ, ΔΙΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΕ ΨΕΥΤΟΚΡΑΤΗ,ΨΕΥΤΟΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ, ΚΡΑΤΗ ΔΟΓΜΑΤΩΝ, ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΨΕΥΤΟΘΕΩΝ, ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΩΝ, ΝΕΚΡΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ, ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ, ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΙΩΤΑ, ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.
 
ΠΗΓΗ