ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ

 


ΤΩΡΑ, ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΕΙΡΙΟ.


ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΣΤΑΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ.

ΤΩΡΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΣΩ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ ΜΟΥ. ΟΜΩΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ, ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ, ΜΑ ΟΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

ΕΤΣΙ, ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟ Κ ΚΑΠΑ.
ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Ή ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ 36 ΣΥΜΒΟΛΑ, 27 ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΜΒΟΛΑ,
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΣΩΚΛΕΙΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ. 

ΑΦΟΥ ΚΑΠΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΥ,
ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ,
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΝΟΜΟΥΣ-ΟΡΚΟΥΣ, ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΚΩΔΙΚΕΣ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΙΣΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΟΛΕΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΕΤΣΙ, ΤΟ Κ ΚΑΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,
ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ, ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΗΣ, ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

ΕΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ, ΤΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ (ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΗΣΗ ΝΟΗΣΕΩΣ ΝΟΗΣΗΣ), ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΟΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΙΚΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΠΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΛΛΗΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΟΡΙΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΤΗΝ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑΕΔΡΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ, ΟΠΩΣ ΣΤΟ
ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΣΧΕΤΙΚΟ «Δ1 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΚΑΙ 7 ΕΦΤΑΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ».
ΣΧΕΤΙΚΟ «Δ1 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΔΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»
ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑΕΔΡΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΗΣ 7 ΕΒΔΟΜΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΥΤΟ, ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ, ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΑΞΗ ΕΠΙΠΕΔΩΝ, ΟΠΟΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ, Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΧΡΟΝΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΥΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΑΡΧΗ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΟ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΤΗΝ ΚΑΘΕΔΡΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ
ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΩΝ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ, ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ «ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ». ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΩΣ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ.Η ΙΔΙΑ Η ΜΟΝΑΔΑ Ι, Ο 1 ΕΝΑΣ, Η ΑΡΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ.

ΚΑΙ ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΚΑΘΕΔΡΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑΕΔΡΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
1+ 2 + 3 + 4 + 5 + 6 + 7 = 28 = 2 + 8 = 10 = 1 + 0 =
1 ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΑ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ 7 ΕΦΤΑΕΔΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ:
1 + 2 + 3 + 4 + 5 + 6 + 7 = 28 = 2 + 8 = 10 = 1 + 0 = 1 ΕΝΑ
ΦΕΡΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1 ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΑ

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΑ 7 ΕΦΤΑΕΔΡΑ ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΚΑΘΕΔΡΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΦΕΡΟΥΝ 1 ΕΝΑ, ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΠΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ, ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ, ΑΥΤΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ Α Ω. ΟΠΟΥ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΣΤΑ ΥΣΤΑΤΑ 7 ΕΒΔΟΜΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ, ΠΛΑΤΗ, ΥΨΗ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΥΠΟΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ, ΣΤΑΔΙΑ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ 7 ΕΦΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ 7 ΕΦΤΑ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΟΠΩΣ:
1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 + 1 = 7 ΕΦΤΑ

ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ, ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑΕΔΡΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.
ΤΩΡΑ, ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑ ΕΠΙΠΕΔΩΝ:


ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΚΑΙ ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ 9 ΕΝΝΕΑΔΑ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ι ΙΩΤΑ, ΤΟ 9 ΕΝΑΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΔΑΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑΔΑ ΕΙΝΑΙ:

Ο ΣΕΙΡΙΟΣ Α,Β,Γ
ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ, ΤΟ ΕΨΗΛΛΟΝ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ Ζ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ
ΜΑΣ.
ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΘΕΡΑΣ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ
ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΕΩΣ ΤΟ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑΕΔΡΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ:


ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΩΝ ΠΕΔΙΩΝ:
28 + 3 + 18 + 28 + 18 + 7 + 7 + 28 + 12 + 28 + 13 + 28 + 6 + 14 + 3 + 7 + 28 + 14 +
13 + 7 + 3 + 3 + 8 + 6 + 6 + 7 + 7 + 28 + 7 + 7 + 7 + 28 = 427
ΚΑΙ 4 + 2 + 7 = 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ

ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΩΜΕΓΑΤΟΝ 13 ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΔΡΑ, ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΟΥ 7 ΕΒΔΟΜΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,
ΟΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 13 ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ,
ΚΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΣΤΟΝ ΩΜΕΓΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ,
ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΕΣ ΕΣΩΚΛΕΙΟΥΝ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ,
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.
ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ.
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΗ Ή ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΩ, ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

ΟΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟΚΟΣΜΟ.
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ.
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΑΚΟΜΗ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΚΑΘΕΔΡΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑΕΔΡΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΠΕΔΙΑ ΕΧΟΥΝ 7 ΕΦΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΕΔΙΩΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ 7 * 7 = 49. ΜΕ 49 ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΕΔΙΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ 49. 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, Ο ΜΕΓΑΛΟΣ, Ο ΩΜΕΓΑ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ ΒΕΒΑΙΩΣ, Η ΙΔΙΑ Η 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ 49 = 4 + 9 = 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ.

ΒΛΕΠΕΙΣ, ΑΝΘΡΩΠΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΑΘΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΗΘΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ.
ΟΥΤΕ ΤΥΧΗ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΣΟΥ ΜΙΛΟΥΝ, ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, ΟΛΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ή ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΕΙ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΞΗ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΗ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΟΠΩΣ Ο ΣΤΥΛΟΣ, Η ΓΟΜΑ, ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ?; 
ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ, ΟΥΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΑ;

ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΒΑΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ, ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ, ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ, ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΟΘΕΟΚΡΑΤΙΚΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΕ ΤΟ! ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ!

ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ, ΛΟΙΠΟΝ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΤΟΥ 49 ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ.
ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΜΕΣΟΥΡΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΞΑΝΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ, ΤΗΝ 13 ΔΕΚΑΤΗ ΤΡΙΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α Β Γ ΣΕΛΙΔΕΣ 159 – 168 ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΞΕ ΓΕΙΩΣΕ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ