ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«ΣΥΝ–ΕΠΕΙΑ» ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ….ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΤΑ - ΣΥΝΕΠΕΙΑ: Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΠΟΥΣ


 

ΣΥΝΕΠΕΙΑ: Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΠΟΥΣ

ΣΥΝΕΠΗΣ: AYTOΣ ΠΟΥ ΣΚΈΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΊ ΠΆΝΤΟΤΕ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΈΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΎΣ ΠΟΥ ΘΈΤΕΙ, ΠΟΥ ΜΈΝΕΙ ΕΠΟΜΈΝΩΣ ΣΤΑΘΕΡΌΣ ΣΤΙΣ ΙΔΈΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΎΣ ΤΟΥ.


ΣΥΝΕΠΗΣ: ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΟΣ.
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝ-ΑΔΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΜΙΑΣ ΙΔΕΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΝΟΥ.

ΣΥΝ-ΕΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΠΟΣ (ΣΥΝ + ΕΠΟΣ), ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΡΟΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ.

ΦΕΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΙΣ ΘΥΜΗΘΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟ-ΦΕΡΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΙΣ ΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩ-ΝΗ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΟΣ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΙΑΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΙΔΕΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ Α-ΛΗΘΕΙΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛ-ΗΘΕΙΑ. ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΑΣ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΘΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ.
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗ-ΘΕΙΑ. Η ΙΔΙΑ Η ΘΕΙΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ-ΦΕΡΕ, ΕΦΕΡΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ-ΕΦΕΡΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΕΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΠΡ-ΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ,
ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.


ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝ-ΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ…..

Ε.ΣΥ.?

------

ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: