ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ


ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΙΣΕΣ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΟΥΝ, ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ. 


ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΟΛΟΤΗΤΑ ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ. ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΜΗΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ», ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ. 

ΟΠΟΥ Η ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. 

ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΠΑΝΙΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 9  ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ.

ΑΛΛΩΣΤΕ, ΕΑΝ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΤΩΝ 10 ΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ: 


2 + 6 + 8 + 6 + 13 + 6 + 28 + 13 + 2 + 28 = 112 ΕΚΑΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑ 

ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΙΕΡΗ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ. 

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΟΣΜΟΑΡΙΘΜΗΣΗ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ:  

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 

ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ. 

ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΝΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ 10, ΤΟ 11, ΤΟ 12, ΤΟ 13, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ Ή ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ. ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΤΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΝΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΩΔΙΚΟΥ. 

ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΚΟΣΜΟΑΡΙΘΜΗΣΗ, ΤΟ 112 ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΜΕ: 11 + 2 = 13 Ή 1 + 12 = 13 . ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ. 

ΕΤΣΙ, ΤΟ 112 ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1 + 1 + 2 = 4 ΤΕΣΣΕΡΑ. 

ΣΑΦΩΣ, ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ 4 ΤΕΣΣΣΕΡΑ, ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΤΟ 2 ΔΥΟ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ !!!

  ΑΡΑ, Η ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΦΕΡΕΙ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 


ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗΣ: 4 ΤΕΣΣΕΡΑ. 


ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ, ΕΛΕΦΘΕΡΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΟΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ 8 ΟΧΤΩ


ΑΡΑ, ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΛΟΤΗΤΑ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ. 

ΟΠΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΩΝ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΤΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ: 


ΑΡΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΤΙ Η ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ Η ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι 1 ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ» ΠΟΛΙΤΩΝ. 

ΑΡΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ. ΑΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. 

Η ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝΕΙ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ, ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ» ΠΟΛΙΤΩΝ. 

ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΤΗΣ ΟΛΟΝ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ. ΟΠΟΥ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι 1 ΕΝΑ «ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ-ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ», ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ, ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ. 

ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι 1 ΕΝΑ «ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ-ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: 8 ΟΧΤΩ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ» ΠΟΛΙΤΩΝ. ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ: 

ΑΡΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ 2 ΔΥΟ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ «ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ», Η ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΑΝΙΕΡΗ ΘΕΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΔΙΚΑΙΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ:


ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ, ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ. 

ΑΡΑ, Η ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ, ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 33 + 2 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ Ή ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ. 

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ, ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ, «ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ» ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣ, ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΛΙΩΣΕΙΣ. 

«ΕΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ». 

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΞΕΙ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΞΕΙ Η ΑΛΛΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ή ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΣ ΑΝΙΣΑ, ΔΕΝ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. 

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΗ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ή ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. 

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΣΟΥ. 

ΚΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΞΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥΣ. ΟΠΟΥ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ. 

ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΝΙΕΡΗ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ Ή ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ Ή ΝΑ ΣΠΕΙΡΕΙΣ ΦΟΒΟ, ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΟΛΕΘΡΟ. 

ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΟΠΟΥ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΞΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ, ΑΛΛΟΤΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΟΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΒΟΥΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ. 

«ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ». 

ΑΡΑ, ΕΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΚΠΤΩΤΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ. 1 ΠΡΩΤΟΝ ΑΥΤΟ.  

2 ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙΣ, ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΘΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΘΑ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΞΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΔΙΚΟΥ. ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΣΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ. 

ΑΡΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΞΕΣ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΕΚΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ. 

Η 3 ΤΡΙΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΝΙΣΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ...            

«ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ  ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ, «Ο ΠΟΛΙΤΗΣ» ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ?». 

… ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦΩΣ. ΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΘΕΙΑ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΔΩΡ. ΟΠΟΥ ΤΟ ΥΔΩΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΥΓΡΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ. 

ΑΡΑ, ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?? ΚΑΘΑΡΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. 

ΑΡΑ, ΠΟΛΙΤΗΣ ΧΤΥΠΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ. 

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ!  

ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ! 

Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΦΩΣ! 

ΑΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΤΡΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΠΕΡΑΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ. 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ ΟΡΦΕΑΣ555

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ


ΠΗΓΗ

https://www.aitherikigrafi.gr/isopoliteia-isodynamia


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΟΡΦΕΑΣ 555 Κ.Π.Δ.Α.