ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ


ΟΠΟΤΕ, Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ.


ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΡΑΧΘΟΥΝ, ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΑΦΘΟΝΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΖΩΗΣ. ΒΕΒΑΙΩΣ, ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ 33 ΣΥΝ + 2 ΝΟΜΩΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ. ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ Η ΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΧΘΗΚΕ, ΕΦΟΣΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ, ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΑΡΑ, Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΟΛΟΝ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΟΥ, ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΟΛΟΤΗΤΑΣ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ! ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΟΛΟΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΟΥ ΟΛΟΥ. ΑΡΑ, Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΣΥΝ + 2 ΝΟΜΩΝ, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ. ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ, ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΟΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, «ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ, ΧΡΟΝΟΣ», ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗ, ΔΙΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΡΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 12 ΑΞΙΩΝ, ΤΩΝ 18 ΑΡΧΩΝ, ΤΩΝ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΣΥΝ + 2 ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ. Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΧΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΑΞΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΟΙ 18 ΑΡΧΕΣ. ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ, ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ.

ΟΙ 2 ΔΥΟ ΝΟΜΟΙ ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ. ΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ 2 ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ, ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ.

33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΟΙ

ΠΗΓΗ

ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛ: 2168009810 ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΥΗΣΗΣ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ.

ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΛΦΑ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΕΠΟΣ, ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ.
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698
www.kosmotheasi.com
Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΑΚΡΙΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑΣΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ:2168009810
ΚΙΝ: 6909969698

www.kosmotheasi.com