ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΕΛΕΦΘΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΑ!

 


ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ! 

ΟΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΕΛΕΦΘΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΑ! ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥΣ! ΟΠΟΥ ΕΛΕΦΘΕΡΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΕΛΕΦΘΕΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.


ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΦΤΑΝ, ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΚΠΤΩΤΟΙ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Ή ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ! ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. 

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ! ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ! ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΣΟΥ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΣΑΣ.  

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ «ΓΝΩΣΗ», ΕΤΣΙ ΕΛΕΦΘΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΣΗΛΘΑΝ, ΜΕ ΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΟΠΟΥ ΠΑΝΤΑ, ΩΣ 1 ΕΝΑ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΕΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.  

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΛΑΝΗΤΗ,  ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΘΕΙΑΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ. 

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΑΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ. ΕΚΤΟΤΕ, ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΦΟΒΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΦΟΒΟ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΟΛΕΘΡΟ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ, ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ, ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ. 

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΟΜΩΣ, ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ. ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΛΑ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΝ? ΚΑΙ ΕΔΩ, ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ, Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΙΑ, ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΖΩΑ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ, ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΟΛΙΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ. 

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΖΕ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΞΑΦΑΝΙΖΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΕΤΣΙ, ΜΕ ΣΚΕΨΗ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ, ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΕΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΦΘΟΡΑΣ, ΚΛΟΠΗΣ, ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ, ΠΑΡΑΚΜΗΣ, ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΝ ΝΕΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΤΑΚΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ, ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ, ΝΑ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΥΝΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ. 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΦΡΙΚΤΗΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑΣ, «ΠΛΟΥΤΟΣ-ΦΤΩΧΕΙΑ» ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΑΝ, ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΤΙΠΟΔΕΣ, ΟΠΟΥ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ. 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΝΤΟΜΑ, ΕΡΠΕΤΑ, ΨΑΡΙΑ, ΖΩΑ, ΦΥΤΑ, ΠΤΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΣΤΑΘΗ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΣΑΡΚΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ. 

ΑΝΑΜΕΙΞΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΦΟΔΕΥΜΑΤΑ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ, ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ.  

ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΝΙΕΡΗ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ, Η ΙΔΙΑ Η ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΤΟΥ. ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΙΑ, ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΕΦΘΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. 

ΠΟΣΟ ΟΞΥΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ! ΠΟΣΟ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟ, ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ! 

ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ» ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΝΙΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥΣ. 

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΙΣΧΡΗ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΙΑΡΟ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΟ ΒΟΘΡΟ, ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ. ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ. 


ΕΑΝ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ, ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ , ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ. 

«ΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ». 

Η ΙΣΧΥΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΣΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ! ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!

Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΟΦΟΥΣΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΓΚΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΣΤΑΘΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΙΑΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ, ΜΕ ΚΤΗΝΗ, ΜΕ ΖΩΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥ ΤΟΥΣ. 

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΧΡΟΝΟΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑ-ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ, ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΛΙΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ. 

Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ», ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ. 

ΑΡΑ, ΤΟΣΟΣ ΠΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ, ΤΟΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΤΟΣΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ, ΤΟΣΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΙΜΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ.  

ΑΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗ? ΤΙΠΟΤΑ!  

ΑΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΝΘΡΩΠΕ?  

1 ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΣΑΙ. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ! ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΟΥ! ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΣΟΥ. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΕΝΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ. 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ ΟΡΦΕΑΣ555 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ


ΠΗΓΗ

https://www.aitherikigrafi.gr/isopoliteia-isodynamia


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΟΡΦΕΑΣ 555 Κ.Π.Δ.Α.