ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΦΑ ΡΑ Ω - Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ Α-Ω ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ


ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ. ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΣΑΝ ΗΛΙΟ. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΗΛΙΟΣ? ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΗΛΙΟ. ΤΟ ΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΩΝ ΑΛΦΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΟΥ ΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΩΝ ΑΛΦΑ, ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΦΑΡΑΩ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΤΙΤΛΟΣ. 


ΦΑΡΑΩ ΗΤΑΝ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΑΩ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ. ΔΙΟΤΙ ΦΑ ΡΑ Ω ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΩ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΦΑ ΡΑ Ω Ο ΦΕΡΩΝ ΑΛΦΑ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ Ρ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ. ΠΡΩΤΟΣ ΦΑΡΑΩ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΗΝΩΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΦΑΡΑΩ, Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΩΔΕΣΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ.

ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΚΠΤΩΤΟΥΣ, ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΦΟΥΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΧΑΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ, ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΙΚΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑΚΑ ΚΑΚΑΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΦΑΡΑΩ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΗ ΜΑΓΓΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΑΣ. ΒΡΩΜΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΤΑ ΙΕΡΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ. 

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ, ΠΕΡΑΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 14Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΗΛΙΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ. Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΣΙΚΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΡΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ. ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ. Ο ΜΗΝΩΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΦΑΡΑΩ, Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΩ. ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΩΑ ΠΡΙΝ 45.000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΙΝΩΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΗΝΩΑΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 27 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΕΣ, ΑΛΛΑ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ, ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ (ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ) ΝΟΥΣ ΔΙΑ – ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ. 

27 ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ Α ΩΜΕΓΑ. ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ, Η ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΧΡΟΙΑ. ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΕ.