ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΑΝΟΗΤΟΣ


 

Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΡΧΗ ΟΥΤΕ ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΛΕΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΨΕΥΔΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΤΑ ΒΙΩΝΕΙΣ ΩΣ «ΑΛΗΘΕΙΑ» ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΨΕΥΔΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ.


ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΟΗΣΗ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΝΟΗΜΩΝ ΜΕ ΕΝΑΝ Α-ΝΟΗΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΝΟΗΜΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΟΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΟΗΤΟΣ ΛΟΓΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΝΟΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΜΑ Ο ΑΝΟΗΤΟΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ «ΠΙΑΣΕΙ ΤΑΒΑΝΙ» ΚΑΙ ΕΧΕΙ «ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ» ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ Η ΨΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΕΠΑΡΣΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΝΟΗΣΗΣ.

ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΣΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΠΡΑΤΤΕΙ Ο ΑΝΟΗΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ Ο ΝΟΗΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ «ΤΑΒΑΝΙ-ΟΡΙΟ» ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ( ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ )

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΟΗΣΟΥΜΕ ΑΣΧΕΤΩΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ ( ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΕΙΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΛΕΣ Ή ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ Ή ΕΧΕΙ «ΤΑΒΑΝΙΑΣΕΙ» ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΩΣ ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΑΝΟΗΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΙΧΟ ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΝΟΗΤΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΟΗΤΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ.

 ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΤΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΝΟΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΟΗΤΟΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΑΣ ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΑΣ.


ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

-)(-

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ