ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ


ΣΤΟ «ΣΧΕΤΙΚΟ Α1 ΚΥΒΟΣ ΣΕΙΡΙΟΥ Α, Β, γ»ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΥΒΟΥ, ΤΗΝ ΚΥΒΙΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΚΥΒΩΝ, ΟΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΚΥΒΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΥΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΤΟΥΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΚΥΒΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ, ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΒΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ. ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΥΒΟΣ ΤΟΣΟ ΑΝΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΤΟΥ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΕΙΡΗ, ΑΦΘΟΝΗ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.


ΟΛΑ, ΟΜΩΣ, ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α, Β, γ, ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΚΥΒΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ.


ΤΟ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ
ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ αφθονιαςΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΟΥ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΡΤΕΜΗ

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΜ-ΠΑΝ

ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΕΙΡΙΟΣ α, β, γ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ Α, Β, γ, ΣΤΟ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΤΙΑΤΟ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ 3 ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΝΟΜΩΝ-ΟΡΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ 12 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.


ΑΡΑ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΤΙΣΗΣ:


ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΗΝ 3 ΤΡΙΑΔΑ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α, Β, γ, ΕΝΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΙΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΕΙΡΙΟΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΦΘΟΝΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΙΑ, ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ-ΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.

ΕΤΣΙ, Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΚΤΙΣΗΣ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ, ΕΝΩ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑ ΥΨΗΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΕΙΡΙΟΣ Α, Β, Γ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΣΕΙΡΙΟΣ- ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ

https://www.aitherikigrafi.gr/seirios-analysi-afthonias

pallinh.blogspot.com