ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΚΑΘΕ ΙΩΝΑΣ ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΧΕΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΠΛΑΝΗΤΕΣ


 

ΕΤΣΙ, Ο ΚΑΘΕ ΙΩΝΑΣ ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΧΕΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΟΙ ΤΡΟΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΝΑ ΗΛΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ, ΟΠΟΥ ΕΝΑΠΟΘΕΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ.


«ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΥΦΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΟ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ, ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ».

ΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΙΣ ΤΗΝ 12 ΔΩΔΕΚΑΤΗ, ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙΣ ΙΕΡΕΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΙΩΝΑ ΗΛΙΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΟΠΟΥ Η ΜΙΞΗ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΙΩΝΑ ΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΔΟΜΟΥΝ ΤΑ ΜΕΡΗ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΟΣΟ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΙΩΝΑ ΗΛΙΟ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ 13 ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΠΛΑΝΗ ΗΛΙΟ ΤΟΥΣ.

ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΘΕΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΣΤΟΝ ΙΩΝΑ ΗΛΙΟ.

ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΙΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ Ο 13 ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΑΠΛΑΝΗΣ ΙΩΝΑΣ ΗΛΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ. ΤΟΤΕ, Ο ΙΩΝΑΣ ΗΛΙΟΣ ΤΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΝΟΜΟΥΣ-ΟΡΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟ, ΤΟΝ ΥΠΕΡΙΩΝΑ ΣΕΙΡΙΟ Ή Α Ή Β Ή Γ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΩΝΕΣ ΗΛΙΟΙ ΕΝΟΣ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΗΛΙΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΕΞΕΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΩΝΕΣ ΗΛΙΟΙ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΙΩΝΑΣ ΣΕΙΡΙΟΣ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΥΛΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ
ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ, ΑΠΟ 144 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΜΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΙΩΝΕΣ ΗΛΙΟΥΣ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ, ΜΕΣΩ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ, ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΗΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΕΙΡΙΟΥ Ή Α Ή Β Ή Γ.

ΚΑΙ ΟΛΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ, ΔΙΟΤΙ 12 * 12 = 144.
ΑΡΑ, 1 + 4 + 4 = 9 ΕΝΝΕΑ, ΗΔΗ ΦΕΡΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ 144 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ 13 ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΠΛΑΝΗ ΤΟΥΣ ΙΩΝΑ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΙΩΝΕΣ ΗΛΙΟΙ ΣΤΟΝ 13 ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΛΙΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΥΠΕΡΙΩΝΑ, ΤΟΝ ΒΑΣΗΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΑ.

ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ:
144 ΠΛΑΝΗΤΕΣ + 12 ΔΩΔΕΚΑ ΙΩΝΕΣ ΗΛΙΟΙ = 144 + 12 = 156 = 1 + 5 + 6 =
12 ΔΩΔΕΚΑ
ΣΟΥ ΜΙΛΑ, ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΝΑΣ Ο ΥΠΕΡΙΩΝΑΣ, Ο
13 ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ, Ο ΣΕΙΡΙΟΣ Α Ή Β Ή Γ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΡΙΟΥΣ Α, Β, Γ, ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ.

ΕΤΣΙ, ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΤΗΝ ΑΜΕΘΕΚΤΗ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΟΣΟ ΑΠΕΙΡΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.

ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΥΠΕΡΙΩΝΕΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ, «ΜΗΤΡΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ», ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΥΠΕΡΙΩΝΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ Α, Β, Γ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΜΑΖΙ, ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΠΙΑ, ΠΥΡΗΝΑΣ, ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,
ΝΟΜΟΥΣ-ΟΡΚΟΥΣ, ΘΕΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΣΙΚΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΚΗΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΟ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΡΙΟΙ ΕΝΑΠΟΘΕΤΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΩΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΕΙΡΗ ΥΠΕΡΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ.

ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΝΟΗΣΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΤΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ
ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΠΕΡΝΟΗΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΛΑΜΕ;

ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ-ΟΡΚΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ 9 ΕΝ ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ-ΟΡΚΟΥΣ, ΤΑΞΕΙΣ, ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΕΣ ΙΕΡΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΕΙ, ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙ, ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ.

ΒΕΒΑΙΩΣ, Η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΕΙΡΙΟΣ Α, Β, Γ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΕΙΡΙΟΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 3 + 36 + 432 = 471 ΚΑΙ 4 + 7 + 1 = 12 ΔΩΔΕΚΑ, Ο ΟΛΥΜΠΟΣ, ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ
ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ, ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!

ΔΕΞΟΥ ΤΟ! ΜΑΘΕ! ΚΟΙΤΑ! ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ! ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!

ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΤΑ 471 ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ, ΤΑ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, «ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΝΟΥ», ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ-ΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΣΕΙΡΙΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΑΚΟΜΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΥΣ, Ο ΔΙΑ. ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΙΣΤΟ, «ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΥ», ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΣΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΤΟΥ ΝΟΥ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΤΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ, ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΔΗ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΥΣ, Ο ΟΛΥΜΠΟΣ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Ο ΟΛΥΜΠΟΣ! ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΤΟΝ ΔΙΑ, ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΥ.

ΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΚΑΙ ΩΣ ΕΚΠΤΩΤΟΙ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΒΡΙΔΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΒΑΖΟΥΝ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΖΩΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΛΗΘΗ, ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ, ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΝΕΤΕ, ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΣΑΣ, ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ, ΤΟΝ ΔΙΑ, ΤΟΝ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΣΑΣ.

ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΜΑΣ,

ΑΛΛΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΜΑΣ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ!

24.08.2020 ΣΕΙΡΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ

ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΩΝ 36 ΙΩΝΩΝ ΗΛΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΩΔΙΚΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΙ 144
ΣΕΙΡΙΟΣ Α, 144 ΣΕΙΡΙΟΣ Β, 144 ΣΕΙΡΙΟΣ ΓΑΜΑ, 144 + 144 + 144 = 432 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ 432 ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΟΠΟΥ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΩΝ Α ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Ω ΩΜΕΓΑ. 

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝ, ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ, ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΤΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΑΚΟΜΗ, ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΓΟΝΟΙ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΩΝ, ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α Β Γ ΣΕΛΙΔΕΣ 75 – 80 ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΞΕ ΓΕΙΩΣΕ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ

31.07.2020 ΣΕΙΡΙΟΣ-Α-Β-Γ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΠΗΓΗ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

ΠΗΓΗ