ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΑΡΧΙΚΟΣ 666 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ 666!! Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ!!


ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ «ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ».

ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΤΣΙΡΚΟΥ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΟΝΟΙ, ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΣΗ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ. ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ, ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΟΝ ΒΙΟ, ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!!
ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΘΕΣΩ ΚΑΙ ΔΕΙΞΩ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΤΑ ΟΜΟΙΑ, ΤΑ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ!!».

ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΝΟΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ

Η ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ 3 ΤΡΙΑΔΑ 666 ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΟΜΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 666, ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ, ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ.
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ 666 ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 666, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΔΟΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΟΥΜΕ, ΟΠΟΥ ΑΝΩ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ 666 ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΟΛΙΚΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ 666, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!
ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΣΧΗΜΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΙΣΟΖΥΓΙΩΝ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΣΧΗΜΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΙΣΟΖΥΓΙΩΝ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
ΑΡΑ, ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΣΧΗΜΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΙΣΟΖΥΓΙΩΝ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΗΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΘΕΙΑ, ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΟΣΜΟΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΚΟΣΜΟΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΦΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΣΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ Ο ΑΡΧΙΚΟΣ 666 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ 666!! ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΧΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ 666, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ!!

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ, ΤΟΝ ΟΜΟΙΟ, ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ 666, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!

ΑΡΑ ΕΔΩ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ 666, ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΥ 666, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΟΣΜΟΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ.
ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΑΔΑ ΑΙΤΙΑΣ 666 ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΗΣ 666, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΝΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ 666, ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ 666, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

ΣΕΛ. 694 – 696 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΤΟ PDF ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΕΛΙΔΩΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :  Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600

Ομάδα: Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600

ΠΗΓΗ : https://kosmotheasi.com