ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ:ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ: 

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ!

ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ αω ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ:

3 = 1

ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΟΜΟΝΟΕΣ, ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ 3 ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ, ΩΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ. ΜΙΑ Ι ΜΟΝΑΔΑ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΚΥΚΛΟΙ, ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, Η ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ, ΣΠΑΕΙ, ΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΝΟΜΩΝ ΟΡΚΩΝ, ΚΑΝΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.

ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ:

6 ΠΡΩΤΟΝΙΑ, 6 ΝΕΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 6 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ, 666, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΣΟΥ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ. ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΝΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, Ο ΟΛΟΤΗΤΑ, Ο ΟΜΙΚΡΟΝ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΤΟ.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ: 1) ΤΟ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΤΜΗΜΑ, 2) ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ 3) ΤΡΙΤΟΝ ΤΟ ΧΘΟΝΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΟΛΟΤΗΤΑ ΧΘΟΝΙΟ, ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ.

ΣΥΝΕΠΩΣ, Η ΜΟΝΑΔΑ Ι ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ. ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ αω ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 27, ΔΗΛΑΔΗ 3 ΤΡΕΙΣ ΣΥΣΤΑΔΕΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ.

https://www.aitherikigrafi.gr/systasi-enneadon-27-symbolon-alpha-omega

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΣΤΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ:

α, Β, γ (‘Η ΤΟ Γ), Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι 

ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΣΤΑΔΑ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ α ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΟΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. 

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΣΤΑΔΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ω ωΜΕΓΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ:

ω, Ψ, Χ, Φ, Υ, Τ, Σ, Ρ, Π 

ΑΥΤΗ Η ΕΝΝΕΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΣΤΑΔΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ,  ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ, ΤΟΥ ω ωΜΕΓΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΓΩΝΙΑΣ, ΑΡΧΕΓΟΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ω ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ Π ΠΙ, ΤΗΝ ΠΥΛΗ, ΟΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ, Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ. 

Η ΤΡΙΤΗ ΣΥΣΤΑΔΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ αω ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ, ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ:

Ο, Ξ, Ν, Μ, Λ, Κ, ] (ΔΙΓΑΜΑ), [ (ΠΙ ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ), ; (ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ)

ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η 3 ΤΡΙΤΗ ΣΥΣΤΑΔΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΟΛΟΝ, ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ Η ΑΡΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΑΡΑ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΕΝΑΟ! 

ΟΠΩΣ ΤΟ α ΚΑΙ ΤΟ ω. ΤΟ α ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ω ΚΑΙ ΤΟ ω ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ α.

α αΛΦα ΚΑΙ ω ωΜΕΓω ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ, ΑΕΝΑΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ. ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ:

α + Ο + ω = 1 ΜΟΝΑΔΑ ΑΕΝΑΗ

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, Ο ω ωΜΕΓα, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο 13ΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ω ωμεγα ΚΑΙ Ο ω ωΜΕΓΑ, (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ‘Η ΑΛΛΟΣ ωΜΕΓΑ. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ!), ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ, ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΑΚΙΝΗΤΟ, ΑΕΝΑΟ, ΑΕΝΑΩΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ, 

ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΙΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΣΕ Ψ ΨΙ ΥΨΩΜΕΝΗ ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΥΘΗΝΕ ΠΡΟΣ ΤΟ Χ ΧΙ ΧΑΟΣ, ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ…

ΩΣΠΟΥ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ Ψ ΨΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΟ Φ ΦΙ ΦωΣ. ΤΙΣ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ Φ ΦΙ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ… 

ΟΠΟΥ ΤΙΣ ΕΒΑΛΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΝ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΑΦΘΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ 9 ΕΝ ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΕΤΣΙ, ΤΟ Τ ΤαΦ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΚΟΣΜΟΓΟΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΨΗΛΑ, ΣΤΗΘΗΚΕ, ΕΜΦΑΝηΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ.

ΥΣΤΕΡΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Σ ΣΙγμα (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Σ ΚΑΙ Ζ ΚΑΙ Ν), ΠΗΡΑΝ Ρ ΡΟ ΡΟΗ, ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΩΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ Π ΠΙ ΠΥΛΗ.

ΕΤΣΙ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΔΑΣ ΣΥΣΤΑΔΑΣ ΤΩΝ 9 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΟΥω ωμεγα, ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Π ΠΙ ΠΥΛΗ ΣΤΟ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ, ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΣΤΟ ΟΛΟΝ!

ΜΕΤΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Ξ ΞΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, Η Ο ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΒΑΛΕ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΕΟΓΩΝΙΑ, ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Ν ΝΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΟΣ ΝΟΥΣ, Ο ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ…

ΑΦΟΥ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ Ν ΝΙ, ΜΕΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Μ ΜΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΩΚΛΕΙΕΙ ΤΟ Σ ΣΙΓΜΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΟ Ν ΝΙ ΝΟΥΣ, ΤΟ Ζ ΖΗΤΑ ΖΩΗ, ΒΙΟΣ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. 

ΜΕ Ν ΝΙ ΝΟΥ, ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Σ ΣΙγμα.

ΜΕΤΑ ΤΟ Μ ΜΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Λ ΛΑΜΔΑ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΑΔΕΙΑ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ, ΑΡΚΕΙ 2 ΔΥΟ ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ‘Η ΝΑ ΕΛΚΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥΣ ‘Η ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ.

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ Κ ΚΑΠΑ. ΕΔΩ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΒΑΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΩΣ ΝΟΜΟ ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΟ, ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ] ΔΙΓΑΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ‘Η ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΕΣΥ, ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΛΕΞΕΙΣ, ΟΠΩΣ Ε]ΡΑΦΟ(ΕΓΓΡΑΦΟ), ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΣΥ, ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ‘Η ΕΔΩΣΕΣ, ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΑΓΜΑ, ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ Κ.Α.

ΕΠΕΙΤΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ [ ΠΙ ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ; ΟΜΙΚΡΟΝ ΙωΤΑ, ΩΣ ΠΥΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ [ ΠΙ ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ω ωμεγα ΚΑΙ 9 ΕΝΝΕΑΔΑΣ ΤΗΣ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ ΟΛΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ [ ΠΙ ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ, ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ; ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ. 

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ; ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ, Η ΟΛΟΤΗΤΑ, ΤΟ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ, ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ι ΙΩΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. ΜΠΗΚΕΣ, ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ, ΘΕΩΝ, ΗΡΩΩΝ, ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΖΩΩΝ, ΦΥΤΩΝ, ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΟΥ, ΕΧΕΙ ΟΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ; ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ.

Η ΤΡΙΤΗ ΣΥΣΤΑΔΑ ΕΝΝΕΑΔΑ, (ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΣΤΑΔΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ), ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟ α αλφα (ΑΛΦΑ), ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ αΛΦα ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΙΣΩ, ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ α ΑΛΦΑ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ Β ΒΗΤΑ (ΟΙ ΒΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ‘Η ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ).

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ α ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΩΝ Β ΒΗΤΑ, ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ
ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ γ γΑΜΑ (Γ). ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ γ ΓΑΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ, ΠΟΥ ΕΣΥ ΟΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ. 

ΕΤΣΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ γ γΑΜΑ, ΤΩΝ α ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΩΝ Β ΒΗΤΑΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ, ΟΡΙΣΑΝ, ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ, ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΤΟ Δ ΔΕΛΤΑ, ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ α αλφα ΚΑΙ ΤΩΝ Β ΒΗΤΑ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΙΚΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΟΠΟΥ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟ Δ ΔΙΑΣ

ΜΕΤΑ ΤΟ Δ ΔΕΛΤΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Ε ΕΨΗΛΛΟΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ 5 ΠΕΝΤΕ, ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΘΕΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΤΟ Ε ΕΨΗΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Ζ ΖΗΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΖΙ: Ζ ΖΗΤΑ, Ν ΝΙ, Σ Σιγμα. ΤΟ Ζ ΖΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ Η ΗΤΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ. ΤΟ Η ΗΤΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΕΥΞΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΥΛΩΝ…

ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Θ ΘΗΤΑ. ΤΟ Θ ΘΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΑΙΤΙΑΤΟΥ, ΤΟΥ Ι ΙωΤΑ. ΕΤΣΙ ΤΟ Θ ΘΗΤΑ, ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΓΕΩΜΕΤΡΟΥΝ, ΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΟΡΙΑ, ΟΡΚΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΕΣ, ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΟΡΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΑΝΕΛΙΞΗΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ. ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΗΚΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΡΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΟΡΘΙΟ. ΑΚΟΜΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ Θ ΘΗΤΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ Ι ΙωΤΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΘΕΙΟ ΘΕΟΣ.

ΤΩΡΑ ΠΙΑ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ. ΕΤΣΙ, ΜΕΤΑ ΤΟ Θ ΘΗΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ Ι ΙωΤΑ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΤΟ ΑΙΤΙΑΤΟ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙωΤΑ! ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙωΤΑ! ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ, Η ΝΙΚΗ, ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΤΟΙΜΟ. ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ! 

ΑΚΟΜΗ, ΤΟ Ι ΙωΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΩΝΑ, ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ, Η ΚΟΛΩΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ. 

ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙωΤΑ! ΚΟΛΩΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ!

Η ΚΟΛΩΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΟΣ! (ΣΑΦΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙωΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΙ, ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΗ, ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ!).

ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΟΛΑ ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΙΩΤΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

ΕΧΕΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΠΙΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ, 

“ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ” 

ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝ, ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. 

ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ!pallinh