ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΥΛΗΣ ΘΕΙΑΣ ΦΥΣΗΣ

 


ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ , ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΘΕΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΩΡΑΝΟΥΣ, Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΘΥΛΗΣ ΦΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΘΕΙΑ ΘΥΛΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΥΣΤΗΡΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ


ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΕΣ  ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ  ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ, ΟΠΩΣ:


ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΘΥΛΗΣ ΘΕΙΑΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΘΥΛΗΣ ΦΥΣΗΣ. 

ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ:


ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΩΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ:


ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΚΩΔΙΚΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΙΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ.

ΟΜΩΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΘΕΙΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΚΩΔΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΥ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ, ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ:


ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΕΧΕΙ 
ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ 1 ΕΝΑΔΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ 1 ΕΝΑ, ΟΠΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΘΥΛΗΣ ΦΥΣΗΣ. 

ΑΠΕΙΡΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΘΕΙΟ 
ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙΜΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΘΥΛΗ ΦΥΣΗ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΥΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΘΕΙΕΣ ΘΥΛΕΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΘΕΙΕΣ ΘΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. 

ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΤΙΜΗΣΕ, ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΜΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ 
ΔΙΑΡΚΩΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΗΝ ΚΟΡΗ, ΤΗΝ 
ΘΕΙΑ ΘΥΛΗ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΜΗΤΡΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΘΕΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ 
ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ 
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΜΙΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ, ΟΠΟΥ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ  Η ΘΕΙΑ ΘΥΛΗ ΦΥΣΗ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΕΙΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΥΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΕΛΦΟΙ ΜΕ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑ. 

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΘΕΙΟ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΣΙΝΑ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΝΑΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ «ΩΣ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑ». ΟΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΦΣΙΝΑΣ, ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ


ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΘΥΛΗ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΘΥΛΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΦΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΘΥΛΗ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΘΥΛΗΣ ΚΟΡΗΣ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗΣ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΘΥΛΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΘΥΛΩΝ ΚΑΙ ΑΡΡΕΝΩΝ ΟΠΟΥ ΘΥΛΕΣ ΜΗΤΡΕΣ ΓΕΝΝΟΥΝ ΘΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΡΕΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΘΥΛΩΝ ΜΗΤΡΩΝ, Η 
ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ. 

ΑΡΑ, ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΤΙΜΑ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ 
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΘΥΛΕΣ ΜΗΤΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΦΣΙΝΑΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2 ΔΥΟ ΧΩΡΟΙ,
 
ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑ, ΟΠΩΣ:


ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΥΨΙΣΤΟΣ ΠΑΝΙΕΡΟΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ, ΘΕΙΟΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ, Ο ΟΛΥΜΠΙΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΦΑΙΣΤΟ, ΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΘΕΙΟΥ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ. 

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΟΤΙ 
ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΙΕΡΕΙΕΣ, ΘΕΙΕΣ ΘΥΛΕΣ, ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ 
ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ 
ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ 
ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΟΛΗ Η ΘΕΙΑ ΘΥΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΘΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΙΣ ΙΕΡΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΗ 
ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ, ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΘΥΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ, ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΥΛΗ ΕΛΛΗΝ 
ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΘΥΛΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΗΣ ΘΥΛΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. 

ΑΥΤΗ Η 3 ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ:ΟΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΘΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΘΕΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΘΕΙΑΣ ΘΥΛΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΟΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗΣ, ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΘΥΛΗΣ ΜΗΤΡΑΣ. 

----)(----

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ https://xronosnousfws.blogspot.com


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 
 ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ