ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φ Ι Λ Ι Π Π Ο Σ- Ο ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΝΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ





ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : 

« Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, 
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ » 

και να μην το ξεχάσουμε ποτέ.


         

Ο Φίλιππος είναι ο πρώτος βασιλιάς των Ελλήνων που ένωσε όλη την Ελλάδα. Πρέπει να πάμε και πιο παλιά και να θυμηθούμε ότι ο πόλεμος ήταν κομμάτι του προγράμματος μας. Ας πάμε και στους πελοποννησιακούς πολέμους, όπου οι θεοί είπαν ότι για να ενωθούν οι Έλληνες και να σταματήσουν οι πόλεμοι πρέπει να γίνουν οι Ολύμπιοι Αγώνες, όταν δεν υπήρχε καμία θρησκεία πάνω στον πλανήτη και θα πω με σιγουριά ότι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη ήταν η Έλευσις των Ελλάνιων κι ας έρθει κάποιος καθηγητής να το πει αυτό!

Τότε έγινε ειρήνη  και μπήκε δια νόμου, στην εποχή που δεν μου αρέσει να λέω «αρχαία Ελλάδα» γιατί είναι νέα και εσείς δεν είσαστε άλλοι από την συνέχεια των προγόνων σας που ακολουθούμε όλοι τον αέναο κύκλο.

Αλλά δεν καταλαβαίνω τι έχει γίνει! Πού είναι οι Αριστοτέληδες και οι Πλάτωνες: Είναι μεταξύ μας και μην ξεχαστείτε: Εμείς είμαστε και δεν φύγαμε ποτέ! Είναι αέναος ο κύκλος που ερχόμαστε και φεύγουμε αγαπητοί μου Συνέλληνες. Τότε σταμάτησαν τον πόλεμο με τους Ολύμπιους Αγώνες. Είχαμε πάντα πρόβλημα να ενωθούμε, γιατί είμαστε διαφορετικοί. Γιατί πάντα προσπαθούμε προς την θέωση μας. Έτσι θεσπίστηκαν οι Ολύμπιοι αγώνες που είναι ιερό γεγονός. Σταμάτησαν όλες οι διαφωνίες και όλοι οι πόλεμοι και μετά, έγινε παγκόσμιο γεγονός. Όμως, δεν θα μείνω σε αυτά, θα μπω ακόμα βαθύτερα.

Όλα αυτά τα χρόνια που κάποιοι συνέλληνες μας λένε: «ας κάνουμε κάτι γρήγορα… να δούμε κάτι μεγάλο…», σας λέω ότι πιο μεγάλο από αυτό που γίνεται, δεν μπορείτε να δείτε! Γίνεται μια τεράστια παλιγγενεσία, είναι ένα  τεράστιο σχέδιο με στρατηγική και τεχνική, χωρίς να γίνει λάθος πουθενά. Όλη αυτή η στρατηγική αφορά όλους τους Συνέλληνες.

 

  

Σας αρέσει δεν σας αρέσει αυτά είναι τα αδέρφια σας και εσείς είσαστε η φυλή μου. Αυτή η φυλή πρέπει να ενωθεί και έχει 2.500 χρόνια να το κάνει αυτό. Είναι και εντολή και καθήκον όλων να ενωθούν όλοι οι Έλληνες αυτή την στιγμή.

Δείξαμε σε όλους τι έχει συμβεί και παγκοσμίως. Προσπάθησα με πάρα πολλά πράγματα και θα πω με λίγες αποδείξεις, να σας δείξω ότι υπάρχουν Καταπιστεύματα και ότι ο πλανήτης διοικείται με τα Ελλάνια χρήματα εδώ και αιώνες. Προσπάθησα να σας πω με το καλύτερο τρόπο, όσο μου δίνατε περιθώριο και όσο έχω το δικαίωμα να βγάλω μυστικά στον αέρα, ότι ο νεότερος πλανήτης κτίστηκε από τον Μέγα Αλέξανδρο και μετά, με τα χρήματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και με τεράστια καταπιστεύματα. Πρέπει να το καταλάβετε! Είναι δικά σας!

Όμως πάντα είχαμε αποστάτες που είναι Διογενείς. Είναι από εμάς. Οι απέναντι μας δεν μπορούν να αποστατήσουν, οι δικοί μας μπορούν να αποστατήσουν. Αυτές οι αποστασίες πρέπει να σταματήσουν. Θα πρέπει να σταματήσει ο Έλληνας να προδίδει Έλληνα και θα πρέπει να μάθουν όλοι ότι δεν γίνεται να μας διαχωρίσουν και να μας διαιρέσουν ξανά.

 πηγή : https://www.aitherikigrafi.gr/ 


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.


ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ!




akinitosaenaoskinoumenoss