ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ


 

ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ, ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΤΟΥ, ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΤΟΥ, ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ, ΤΩΝ ΑΥΤΙΩΝ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΑΦΗΣ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΤΟΥ. ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΑΙΟΥ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ, ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΣ.

Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ», ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΜΑΖΙ ΩΣ ΜΙΑ ΙΔΙΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ, ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ. 

ΑΡΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΟΜΟΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΕΛΛΗΝ, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΟ ΙΔΙΟ 1 ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ 1 ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΣ. ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΜΙΑΡΟ, ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΟ, ΟΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΛΛΑΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΥΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΘΕΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΙΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ  Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ
ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ «ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΛΙΘΟΣ», ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ, «ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ», ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. 

ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΑ, ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ, ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΘΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΘΕΙΟ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ  ΘΕΙΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ. 


 

ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥΣ ΘΡΟΝΟΥΣ  ΤΟΥΣ, ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΠΑΤΗΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ  ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΠΑΤΗΜΑΣΙΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΘΕΙΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΩΝ, ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΘΕΙΑ ΠΑΝΙΕΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. 

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΜΕ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ Η «1 ΕΝΑ» ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ «8 ΟΧΤΩ» ΑΠΕΙΡΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΟΠΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ 18, 
ΑΡΑ ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ.
ΤΩΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ, ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ, ΟΠΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ 5 ΠΕΝΤΑΕΔΡΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ, ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ, ΣΥΝΘΕΣΗ, ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΗΛΙΟΥ ΔΕΛΦΩΝ  Ή ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ .

ΟΜΩΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΕΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕ ΜΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΝΩΣΗΣ, ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΡΑΣΕΙΣ, ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΔΕΛΥΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΨΑΓΜΕΝΟΙ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΚΑΙ ΜΕ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΜΟΛΥΝΣΗ ΕΠΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΑΣΤΑΘΗ ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΑ, ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΑ ΑΦΟΔΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΣΑΠΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΟΞΕΡΟΛΕΣ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. 

ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΣΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΛΦΩΝ Ή ΔΕΛΦΟΙ Ή ΔΕΛΦΟΣ. 
ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΗ ΔΕΛΦΟΙ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ? ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΗ, ΟΠΩΣ ΝΟΕΙΤΑΙ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. 
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ??? ΟΧΙ ΕΕΕ??? ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ??? ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ??? ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ??? ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ??? ΙΕΡΕΙΣ??? ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ??? ΔΑΣΚΑΛΟΙ??? ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΓΙΑΧΒΕ ΣΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΤΡΙΦΑΣΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ, ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΑΣ, ΟΛΑ ΣΑΣ.
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΝΟΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΔΕΛΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ Ή ΑΔΕΛΦΟΣ. 

«ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ Α ΑΛΦΑ. ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΗΣΗ ΝΟΥ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΖΩΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟ, 1 ½ ΖΩΟ, ΠΟΥ 
ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΑΛΦΑ. ΕΕ... ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ, ΠΙΟ ΛΥΠΗΡΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! ΤΟ ΑΛΦΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΣΤΑΒΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΙΡΚΑ ΣΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ 
ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΟΥΣ». 
ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΕΣ ΟΛΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι, ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΕΛΦΟΣ Ή ΔΕΛΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η 3 ΤΡΙΤΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΩΣ ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΟΛΟΥ ΜΑΣ, 1 ΕΝΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΟΠΟΥ 1Η ΠΡΩΤΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΜΑΣ «ΟΛΩΝ ΜΑΣ» ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΙΑ ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΜΗΤΡΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΡΟΝΟ 1 ΕΝΑ. 

1Η ΠΡΩΤΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΜΑΣ. 

ΑΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΙΔΙΑ, ΟΜΟΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ ΜΑΣ. 
2Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΜΑΣ

ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΩΣ 1 ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ, Η ΜΗΤΡΑ  ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ, ΟΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΚΟΙΝΗ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΕΙΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΜΗΤΡΑ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΟΙ. «ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ 
ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΣΕΙΡΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ 
ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΟΥ». ΚΑΙ Η 3Η ΤΡΙΤΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΑΣ 

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΛΦΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΜΑΣ Ι ΩΣ 1 ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΞΩ 
ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ: 

ΑΥΤΗ Η 3 ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΛΦΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η 9 ΕΝΝΕΑ  ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 2 ΔΥΟ ΟΛΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥΣ. 

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ, ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΛΦΟΙ. 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 
ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ

ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΩΝ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΗΣΜΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

1ος ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ
2ος ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΡΑ "ΧΕΟΠΑ"
3ος ΜΑΩΝΑ "ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΜΑΤΣΟΥ-ΠΙΤΣΟΥ" (ΣΕΛ 10-19)


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ https://xronosnousfws.blogspot.com/ΣΕΛΙΔΕΣ

827