ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ

 


Το θέμα τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία και στις θρησκείες. Πόσο σεβασμό ή πόση απαξίωση δέχτηκε η γυναίκα ανά τους αιώνες;;;


Ένας νέος κύκλος εκπομπών ξεκινάει
στο Αναζητώντας το Δίκαιο, με την Αφροδίτη Καρανίκου
και την υποψήφια βουλευτή του Ν.Κοζάνης
με την Ελλήνων Συνέλευσις

με θέμα τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία και στις θρησκείες. Πόσο σεβασμό ή πόση απαξίωση δέχτηκε η γυναίκα ανά τους αιώνες;;;ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ, ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΤΩΝ. ΟΙ ΠΡΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΡΕΝ ΚΑΙ Ο ΘΗΛΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΗ Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.
Ο ΑΔΑΜ ΕΙΝΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΩΔΙΚΟΙ, ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, Α-Δ-Α-Μ. ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ, ΔΗΑΛΔΗ, Ο ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ.
ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 4 ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΜΕΝΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ. ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ;; ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ  ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΑΡΟ ΠΛΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΗ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΕΙ, ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΧΩΝΑ Ή ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΜΜΥΝΟ ΡΥΣΗ.
ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΛΕΒΙΤΙΚΟ, ΟΠΟΥ Ο ΛΕΒΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΟΣ, ΤΗΣ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΚΑΡΘΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ. ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΖΩΟ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ.
40 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΗΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΩ ΚΟΣΜΟ. ΠΑΙΡΝΕΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΥΔΑΤΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.


ΕΜΕΝΑ Η ΦΥΣΗ ...ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ !!!
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ
👇ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΧΡΥΣΑ ΤΡΑΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ
ΠΑΡΗΣ ΔΡΕΛΛΑΣ

https://alfeiospotamos.gr/?p=47108