ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ

ΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ, ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙΣ ΔΙΑΙΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΩΝΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΒΡΙΔΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. 


Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΕΙΝΑΙ:

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ AI. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ AZ ΟΥΤΕ ΑΩ ΟΥΤΕ ΑЯ (ΡΩΣΙΚΟ) ΟΥΤΕ ΑΩ
ΤΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΟΚΙΝΕΖΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ. ΚΑΘΕ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ.

ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ 

ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑΡΑΞΑΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΞΕΙΕΣ `ΠΕΡΙΣΠΩΜΕΝΕΣ ~ ΤΙΣ ΔΑΣΕΙΕΣ ʿ ΤΙΣ ΨΙΛΕΣ ʾ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ . ΠΑΝΩ ˙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ : ΤΑ ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ ϋ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΗ ΑΝΟΗΣΙΑ, ΣΤΙΓΜΑ, ΣΗΜΑΔΙ. ; ! ? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΕΣ ΦΙΔΟΕΙΔΕΙΣ. 

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ. 

ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ Η ΕΝΑ ΣΤΙΓΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΙΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΙΓΜΑ. 

ΣΑΦΩΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ (ΠΟΥ ΜΟΝΟ 7 ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ) 
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ 7 ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ, ΤΟ 7, ΕΠΙΠΕΔΟ 7, ΔΙΑΣΤΑΣΗ 7, ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΣΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ 7 ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ:

ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΒΔΟΜΟ 7 ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΤΑ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΤΑ 7 ΕΠΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ.

ΑΥΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ Η ΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΦΩΝΗΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ:
ΤΟ A ΤΟ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟ (ΕΙ). ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΠΩΣ ΤΟ ΑΑΑΑΑΑ ΤΟ ΠΡΟΦΕΡΕΙΣ ΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ. 

ΤΟ E ΑΠΟ ΕΨΙΛΟΝ ΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΕΓΙΝΕ Ι, Ι, Ι, Ι, Ι, Ι. ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ. ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΕΕΕΕΕ ΤΟ ΑΚΟΥΝ ΓΙΑ ΙΙΙΙΙΙ. 

ΤΟ I (ΑΙ) ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΤΟ I ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΙ. ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ Α. ΑΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ Α ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΕΙ. ΤΟ ΕΕΕ ΤΟ ΛΕΝΕ Ι, Ι, Ι, Ι, Ι.

ΤΟ O ΤΟ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΟΟΥ (ΠΡΙΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΟΥ). ΤΟ ΟΟΟΟΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΟΥ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΟΗΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ.

ΤΟ U ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΓΙΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΓΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ ΤΟ ΥΨΙΛΟΝ, ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ υ ΤΟ Υ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΥΨΙΛΟΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕ Υ (ΓΟΥΑΙ). ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΥΨΙΛΟΝ ΣΕ ΔΥΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΩΝΗΕΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΠΡΟΦΟΡΑ ΤΟΥΣ. 

ΑΥΤΑ ΤΑ 6 ΦΩΝΗΕΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛ ΑΝΤ ΑΛΛΩΝ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ;ΑΠΟ ΤΑ 9, (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 9, ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΤΘΙΚΟΥΣ, 
ΟΣΤΡΟΓΟΤΘΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΗΣΙΓΟΤΘΙΚΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ) ΤΑ 5 (A, E, I, O, Y) ΤΑ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΤΟ U (ΟΥ) ΤΟ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΑΞΟΝΕΣ. ΤΑ ΑΛΛΑ 3 ΜΕ ΤΑ ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΡΟΦΟΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ, ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΖΩΟΥ. ΕΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΕΛΙΑ, ΤΕΛΕΙΑ Η ΠΑΥΛΑ Η ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΟΥΛΑ, ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ; ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ Η ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ;

ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΛΟΙΑ, ΖΩΩΔΗ, ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΗ, ΑΝΟΗΤΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΑΚΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΝΟΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΙΩΤΑ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ
ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΩ ΚΑΙ ΤΟΥ 7 ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ Ο ΟΛΥΜΠΟΥ 


ΤΟ Е (ΓΙΕ) ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΕΕΕΕΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΚΟΥΝΕ (ΓΙΕ). ΟΤΑΝ ΠΡΟΦΕΡΕΙΣ И ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΚΟΥΝΕ Η. ΤΟ О ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΤΟ У ΥΨΙΛΟΝ (ΟΥ), ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΥ (ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ. ΚΑΤΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ). 

ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ: 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΦΩΝΗΕΝ (ΑΦΩΝΟ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Ы. ΑΦΩΝΟ ΦΩΝΗΕΝ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΙΩΤΑ ΜΟΥ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ; ΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΩΝΟ, ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΦΩΝΗΕΝ. 

ΜΕΤΑ ΤΟ Э (ε) που το ΦΩΝΑΖΟΥΝ ε μικρο ( μικρο ε ΕΛΑ ΕΔΩ). ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ Е (ΓΙΕ) ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ Ё (ΓΙΟ), ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΔΥΟ ΤΕΛΕΙΕΣ ΤΟ Е ΑΠΟ ΓΙΕ ΕΓΙΝΕ ΓΙΟ Ё .

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΤΙ ΔΥΟ ΤΕΛΙΤΣΕΣ Η ΜΙΑ ΚΛΑΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. 

ΒΕΒΑΙΩΣ ΙΩΤΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. 

ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ. 

ΤΟ Ю (ΙΟΥ) ΤΟ Я (ΓΙΑ) ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ.

ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΟΥ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΙΩΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ. ΤΗΝ ΑΣΥΣΤΟΛΗ ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΟΥ.ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΣΥΝΝΕΦΟΚΑΜΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ, ΕΧΟΥΝ A, E, I, O, U, Ü ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ, Η ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. 

Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΗΣ, ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΜΙΚΡΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ, ΜΙΚΡΟ, ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΟ, ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ. ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ.

 ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ, ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ, ΤΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΩΤΑ ΣΤΗΝ ΑΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ. 


ΣΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ 7 ΕΠΤΑ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ 5-6-4-3 ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ, ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ, ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΣΗ, Η ΟΥΣΙΑ. 

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΜΙΛΕΙΣ, ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΠΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ, ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΕΙΣ. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΣΑΙ. ΟΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙΣ. ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΚΛΑΒΕ, ΔΟΥΛΕ, ΠΡΟΙΟΝ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΕΣΕΝΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ, ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΣΟΥ. ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ. 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ https://xronosnousfws.blogspot.com

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ "ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΩΤΑ ΤΗΣ ΑΩ" ΠΟΥ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ  ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΕΛ ( 134 - 143)

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ, ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ, ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΙΩΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΗΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ.