ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, Ο ΠΕΡΣΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

 


Ο ΠΕΡΣΕΑΣ ΕΙΣΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩΧΘΟΝΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΔΟΥΣΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ . ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΟΣΜΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΛΕΒΙΑΘΑΝ ΟΠΟΥ ΕΛΕΝΧΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟΚΟΣΜΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ Ο ΧΑΡΟΝΤΑΣ «ΣΟΡΑΧ». ΟΠΟΥ ΧΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΟΡΑΧ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.


ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ «ΣΟΡΑΧ» ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΧΑΡΟΣ» ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΔΗ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΑΔΗ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΟΣ Ο «ΣΟΡΑΧ» ΠΟΥ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΕ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ.


Ο ΠΕΡΣΕΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΝ ΛΕΒΙΑΘΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ «ΣΟΡΑΧ» ΤΟΝ ΧΑΡΟ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕ Η ΜΑΧΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΤΟ ΑΠΟΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΤΕΡΑΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΩ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ Ο ΠΕΡΣΕΑΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΔΟΥΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ «ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΑ ΝΕΡΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΩΚΕΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΜΑΥΡΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.
Η ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΝ ΛΕΒΙΑΘΑΝ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΠΕΡΣΕΑΣ» ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΤΑ ΦΡΙΚΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΛΕΒΙΑΘΑΝ ΤΟ ΑΠΟΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΣΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΓΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΓΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΝΙΚΗΣΕΙ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΚΟΣΜΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΜΟΡΦΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ.


 ΕΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΝΚΑΙΡΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕΡΑ ΓΗΙΝΗ. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΑ 50 ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΟΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΑΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ.


 ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΟΚΟΣΜΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.


ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΘΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ ΗΡΩΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΧΕΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.


ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΘΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΩΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΞΑΝ.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΟΠΟΥ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ Ή ΜΕ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ.


ΣΗΜΕΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, Ο ΛΕΒΙΑΘΑΝ ΤΟ ΑΠΟΚΟΣΜΟ ΤΕΡΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΥΘΟ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΓΚΑΝΙΕΣ ΜΑΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΛΕΒΙΑΘΑΝ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΔΕ ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΙΜΑ ΩΣ Η ΜΟΝΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΕΒΙΑΘΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΙΜΑ.


ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΕΡΠΕΤΟΣΑΥΡΟΕΙΔΗ ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΔΡΕΣ ΥΨΗΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.


ΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, 1 ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ, 1 ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, 1 ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΡΩΣΙΑ, 1 ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΩΚΕΑΝΙΑ «ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ», 1 ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ, 1 ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ, 1 ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ «ΑΓΓΛΙΑ», 1 ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ «ΑΡΚΤΙΚΗ», 1 ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΤΙΑ ΗΠΕΙΡΟ «ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ», 1 ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, 1 ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ, 1 ΕΝΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ, ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΙ ΑΠΟΚΟΣΜΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΚΟΣΜΗ ΦΡΙΚΤΗ ΤΡΟΜΕΡΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΙΑ.


ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΣΜΟ ΦΡΙΚΤΟ ΔΡΑΚΟΤΕΡΑΣ, ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΦΡΙΚΤΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ «ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ» ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΕΝΑ ΑΠΟΚΟΣΜΟ ΦΡΙΚΤΟ ΒΔΕΛΥΡΟ ΡΥΠΑΡΟ ΥΓΡΟ ΟΠΟΥ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΜΕ ΥΔΩΡ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΟΝΕΣ ΕΝΟΡΙΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΩΣ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ ΩΣΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΜΟΝΟ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΓΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΨΩΜΙΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕΤΑΛΗΨΕΙΣ ΟΙΝΟΠΟΣΗ ΚΑΙ ΡΑΝΤΙΣΜΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΠΟΤΩΝ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΟΚΟΣΜΟΙ ΦΡΙΚΤΟΙ ΒΔΕΛΥΡΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.


ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗΛΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙΟ ΠΕΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΦΥΣΗ ΣΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΟΥ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.


ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ. ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ. ΤΟΝ ΑΝΩ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ ΤΟ ΝΗΣΙΟ ΠΕΔΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ ΖΩΑ.


ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΔΟΞΑΖΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ.
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ, ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΟΥ.


ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΟΛΙΩΝ ΑΠΟΚΟΣΜΩΝ ΒΔΕΛΥΡΩΝ ΡΥΠΑΡΩΝ ΣΠΕΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ. Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ Η ΚΟΡΗ Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ