ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

9 ΕΝΝΕΑ ΠΥΛΕΣ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

 ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΓΗΙΝΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΜΑΣ. ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ Η ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΧΩΡΟΥ.

"ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ  ΓΕΝΝΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΛΛΗΝ ΓΕΝΑΘΛΟ

ΣΕΛ 35 - 39   "ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ, ΑΠΟ ΤΙ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΑΛΛΕΤΑΙ Η 9 ΕΝΝΙΑΜΗΝΗ ΚΥΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, Η ΚΥΗΣΗ. Η ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. 

243 ΗΜΕΡΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ.

ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΥΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΗΜΕΡΕΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΖΩΗΣ.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΡΩΤΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΠΟΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΑΣ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ, ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ "ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ", ΑΠΑΝΤΕΣ, ΟΛΟΙ, ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ, ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΓΕΝΝΗΣΗ. 

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΟΥ.

 ΟΛΗ Η ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤ'ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΜΑ (ΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ), ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΓΗΙΝΗΣ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΜΑΣ. ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ Η ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΧΩΡΟΥ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΒΙΩΝΕΙΣ, ΠΑΝΤΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΙΩΝΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ, ΤΟ ΠΕΔΙΟ, ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙΣ.

ΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΥΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 9 ΕΝΝΕΑ ΓΗΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΗΙΝΟ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΙ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΟΣ, ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 9 ΕΝΝΕΑ  ΓΗΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΟΠΟΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΩΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ, ΝΕΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΧΩΡΟ.

9 ΕΝΝΕΑ ΠΥΛΕΣ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ "ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ"ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΠΥΛΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

Η 1Η ΠΡΩΤΗ ΠΥΛΗ, Η 3Η ΤΡΙΤΗ ΠΥΛΗ ΚΑΙ Η 9Η ΕΝΑΤΗ ΠΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ, ΕΩΣ ΟΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΟΝΕΙΣ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΓΗΙΝΑ ΖΕΙΝ), ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΥΗΣΗΣ ΤΟΥΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Η ΨΥΧΗ, Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΨΥΧΗ...."