ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Α-ΡΥΘΜΟΣ: Ο ΡΥΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ

 


Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ, ΕΛΠΙΔΑΣ, ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ, ΚΑΤΑΡΑΣ, ΛΑΤΡΕΙΑΣ, ΠΙΣΤΗΣ, ΔΕΗΣΗΣ, ΔΟΞΑΣΙΑΣ, η Ο,ΤΙδηποτε ΑΛΛΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ. ΠΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ, ΑΠΕΙΡΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΑΠΕΙΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΑΜΕΘΕΚΤΗ ΝΟΗΣΗ, ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ, ΣΤΟΧΟΥ, ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ Η ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΕΙ.


Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ Η ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ, Η ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΕΔΙΟ, ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΑΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Η ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ωΜΕΓΑ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ, ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΝΟΗΣΗ ΝΟΗΣΕΩΣ ΝΟΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΟΓΙΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ.

ΟΙ ΘΕΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΟΙ, ΗΡΩΕΣ, ΗΜΙΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΜΙΑΣ, ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ, ΑΛΗΘΙΝΗΣ, ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ, ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ωΜΕΓΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΟΡΚΩΝ. ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΕΣ, ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ, Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΥΡΗΣΣΕΤΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΓΜΕΝΟ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΑΥΤΟ.

ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ, ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ 6 (ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ) ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΩΝ ΟΡΚΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, ΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ;

ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΟΛΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΗΣΗ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ. ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ 1, 0, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ωΜΕΓΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΛΕΞΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ.

ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Ο ΡΥΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ. οι ΑΛΦΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ αω ΚΑΙ σε ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΕΝΑΣ Α, ΡΥΘΜΟΣ ΠΟΛΛΟΙ Α, ΡΥΘΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ Α, ΡΥΘΜΩΝ (ΑΛΦΑ)ΡΥΘΜΟΣ, ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ωΜΕΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ωΜΕΓΑ. ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ωΜΕΓΑ, ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΦΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ωΜΕΓΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΤΩΝ ΑΛΦΑ (ΑΛΦΑ)ΡΥΘΜΟΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ.

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΘΕ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΙΑΣΜΑ / ΙΕΡΑΤΕΙΟ, ΔΟΓΜΑ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΜΕ. ΔΗΛΑΔΗ:

Α-ΡΥΘΜΟΣ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ

ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: https://www.aitherikigrafi.gr/ellanioi-arithmoi-dimiourgia-alpha-omega

ΠΗΓΗ