ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ: Ο ΕΠΤΑΕΠΙΠΕΔΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕΛ 105-113 στο έντυπο ή 87-94 στο ηλεκτρονικό αρχείο:

ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΠΟΥ Ο 7ΕΠΤΑΕΠΙΠΕΔΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ, ΟΠΩΣ:


ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ 8 ΟΚΤΩ ΑΠΕΙΡΟ, "ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΕΙΡΟ" ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑ ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 87  ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ
87=8+7=15=1+5=6 ΕΞΙ

ΑΡΑ, ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 6 ΕΞΙ, Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΙΩΤΑ.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 6 ΕΞΙ


ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΦΕΡΕΙ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
ΟΠΟΥ Η ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 45 ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ 4+5=9 ΕΝΝΕΑ

ΑΡΑ, Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ 9 ΕΝΝΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ 1, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
ΟΠΟΥ Η ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 73 ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ 7+3=10=1+0=1

ΟΠΟΥ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ 1 ΕΝΑ


ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΚΩΔΙΚΩΝ:
ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΜΑΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Η 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ, ΣΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΤΟ ΑΤΟΜΟΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ 1 ΕΝΑ ΟΠΟΥ ΕΔΩ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ, Η ΙΔΙΑ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ 1, ΤΟ ΟΛΟΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.

"ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΕΡΕΙ 1 ΕΝΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ 1"

ΑΡΑ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΑΤΟΜΟ, ΠΑΙΔΙΑ, 1 ΕΝΑ ΟΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΑΤΟΜΑ, "ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙ" 9 ΕΝΝΕΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΘΑ ΑΝΕΛΙΧΘΟΥΝ ΣΕ 6 ΕΞΙ ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΟΠΟΥ 6 ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 3 ΤΡΙΑ ΜΗ ΟΡΑΤΑ.

ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟ, ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΣΟΥ,
ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.

ΑΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΘΗΣΗ-ΜΕΛΕΤΗ-ΠΑΙΧΝΙΔΙ-ΑΘΛΗΣΗ-ΑΘΛΟΙ-ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ-ΑΝΕΛΙΞΗ-ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ-ΕΝΘΥΜΗΣΗ-ΑΛΗΘΕΙΑ-ΓΝΩΣΗ, ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΛΕΤΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ-ΑΡΤΕΜΗ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΡΧΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΚΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΟΡΙΖΕΙ ΙΣΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΑΡΑ, ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΗ.

ΑΥΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΝΕΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ  ΠΑΡΕΜΒΑΛΛΕΙ, ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ.
 
ΕΤΣΙ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΙΣΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ, ΟΠΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΜΕΤΡΩΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ.

ΑΡΑ, ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΩΣ ΠΑΙΔΙ...

"ΠΑΙΔΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΠΑΙΔΙΑ": ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΠΤΗΝΑ, ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟ ΜΙΚΡΟ, ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΖΩΟ Ή ΠΤΗΝΟ,Ή ΕΡΠΕΤΟ Ή ΨΑΡΙ.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΖΩΟ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΠΙΘΗΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ, ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΤΗΝΟΜΟΡΦΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΤΕΡΑΤΑ, ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ.
ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ "ΠΑΙΔΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ"

...ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ, ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ, ΤΟ ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ ΤΟΥ, ΕΩΣ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΗΜΟΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΟΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΘΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΥ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ 1 ΤΟΥ.
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 7 ΕΦΤΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ:


ΑΡΑ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΑΛΕΝΤΟ ΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ 1 ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ 1 ΕΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΑ:


ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΩΝ ΤΟΥ, ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ, ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.
ΕΝ ΓΕΝΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ-ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ-ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ-ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ-ΘΕΟΓΟΝΙΑ-ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ-ΗΛΙΑΚΗ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ-ΧΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΣΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΗ-ΡΗΤΟΡΙΚΗ-ΘΕΑΤΡΟ-ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΝΟΥ-ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ-ΑΜΥΝΑ-ΕΠΙΘΕΣΗ-ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ, ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ.

ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ, Η ΙΔΙΑ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΛΛΗΝ "ΑΝΘΡΩΠΟΣ"

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

ΑΡΧΙΚΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ. 
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΕΝΧΑΡΑΞΗ, ΜΕ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΣΑΠΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ, ΨΕΥΔΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ, ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ, ΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΥΝΟΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΩΣΗ ΣΕ ΑΝΤΙΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ, ΒΑΘΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΙ, ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΙΜΟΙ, ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ...
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ
ΚΑΙ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΔΟΓΜΑ, ΑΙΡΕΣΗ, ΣΕΧΤΑ, ΣΤΟΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΨΕΥΤΙΚΟ, ΒΔΕΛΥΡΟ, ΜΙΑΡΟ, ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΟ...."


ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΟΙ