ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΕΙΡΙΟΣ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΝΕΤΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΟΝΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ

 


ΤΩΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΣΕΙΡΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΝΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΣΕΙΡΙΟΣ ΥΠΕΡΙΩΝΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΝΕΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΡΙΩΝΑΣ ΣΕΙΡΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ.


ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΓΑΜΑ, ΤΟΝ ΥΠΕΡΙΩΝΑ ΥΠΕΡΗΛΙΟ ΣΕΙΡΙΟ ΓΑΜΑ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ «ΣΕΙΡΙΟΣ ΓΑΜΑ» ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΓΑΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΙΩΝΕΣ ΗΛΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 144 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΩΝΑ ΗΛΙΟ.

ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΙΩΝΑ ΗΛΙΟΥ ΣΕΙΡΙΟΣ ΓΑΜΑ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΙΩΝΩΝ ΗΛΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 144 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΡΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΙΩΝΑ ΗΛΙΟ, ΟΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ ΗΛΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ, ΤΩΝ 144 ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΥΠΕΡΙΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ, ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.

3.8.2020 ΣΕΙΡΙΟΣ ΓΑΜΑ

ΕΤΣΙ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ, Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΓΑΜΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΤΑ ΝΕΤΡΟΝΙΑ.

3.8.2020 ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΓΑΜΑ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΑ ΝΕΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΩΣ ΣΕΙΡΑ.

ΟΧΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΩΝΕΣ ΗΛΙΟΙ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΓΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ:

3.8.2020 ΣΕΙΡΙΟΣ ΓΑΜΑ ΗΛΙΟΙ

Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΓΑΜΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΕΝΑ ΕΩΣ ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ, ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ!

Ή ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ Ή ΝΑ ΔΟΜΗΣΕΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥΣ. ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΡΑΝ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΞΕΔΙΠΛΩΝΕΤΑΙ ΠΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΤΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΓΑΜΑ.

ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΒΗΤΑ, ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, Ο ΥΠΕΡΙΩΝΑΣ ΗΛΙΟΣ ΣΕΙΡΙΟΣ ΒΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΙΩΝΕΣ ΗΛΙΟΥΣ ΤΟΥ,

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ:

3.8.2020 ΣΕΙΡΙΟΣ ΒΗΤΑ ΗΛΙΟΙ

ΟΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΒΗΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΓΑΜΑ. ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ «ΣΕΙΡΙΟΣ ΒΗΤΑ» ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΩΝΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ 144 ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΙΩΝΩΝ ΔΙΝΟΥΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.

3.8.2020 ΣΕΙΡΙΟΣ ΒΗΤΑ

ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΑΛΦΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΙΩΝΕΣ ΗΛΙΟΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΙΩΝΑ ΣΕΙΡΙΟΥ ΑΛΦΑ, ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΥΠΕΡΝΟΗΣΗ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ, ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΣΕΙΡΙΟΣ,

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΙΩΝΕΣ ΗΛΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΑΛΦΑ:

3.8.2020 ΣΕΙΡΙΟΣ ΑΛΦΑ ΗΛΙΟΙ

ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ «ΣΕΙΡΙΟΣ ΑΛΦΑ» ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΔΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΣΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑΚΤΙΝΟ ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ 12 ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΥ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΙΩΝΑ ΣΕΙΡΙΟΥ ΑΛΦΑ, Η ΜΙΑ ΑΚΤΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΙΣΗ 30Ο ΜΟΙΡΕΣ. Η ΚΑΘΕ ΕΔΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟ 30Ο ΜΟΙΡΕΣ. ΚΑΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΔΡΕΣ ΜΕ ΜΟΝΟ 30Ο ΜΟΙΡΕΣ, 12 * 30Ο = 360Ο, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΡΙΟΙ Α, Β, Γ, ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ, ΤΟ 0 ΜΗΔΕΝ, ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ 360Ο ΜΟΙΡΕΣ, ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΕΙΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ.

3.8.2020 ΣΕΙΡΙΟΣ ΑΛΦΑ

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΝΙΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ.

ΩΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΟΜΟΙΟΙ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ, ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΡΙΟΙ Α, Β, Γ, ΟΠΟΥ:

Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΑΛΦΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΝΙΑ

Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΒΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ

Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΓΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΑ ΝΕΤΡΟΝΙΑ

ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΣΕΙΡΙΟΙ ΜΑΖΙ, ΩΣ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ…

«ΚΑΙ ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΝΟΕΙΤΑΙ 3 ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ 3 ΤΡΙΑΔΕΣ».

… ΜΟΝΟ ΟΛΟΤΗΤΕΣ 3 ΤΡΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ, ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ, 3 ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΔΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ.

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ Α6 ΤΟΥ Υ ΥΨΗΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ,
ΣΧΕΤΙΚΟ Α6 ΥΨΗΛΛΟΝ ΣΕΙΡΙΟΥ

3.8.2020 ΥΨΗΛΟΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ 3 ΤΡΙΑΔΑ ΤΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ Α, Β, Γ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΥΨΗΛΛΟΝ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, ΜΗΤΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΑ, ΜΙΑ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΩΣΗΣ, ΣΤΟ ΕΝΑ, ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ.

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΤΡΟΝΙΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΩΝ, ΠΡΩΤΟΝΙΩΝ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ,

ΓΑΛΑΞΙΕΣ,

ΗΛΙΟΥΣ,

ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ,

ΠΛΑΝΗΤΕΣ,

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΥΦΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ,

ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΣΕΙΡΙΟΣ, ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΑ ΤΑ 7 ΕΦΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ:

ΨΑΡΙΑ,

ΦΥΤΑ,

ΕΝΤΟΜΑ,

ΕΡΠΕΤΑ,

ΖΩΑ,

ΠΤΗΝΑ

ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ,

ΜΕ 6 ΕΞΙ ΝΕΤΡΟΝΙΑ, 6 ΕΞΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ, 6 ΕΞΙ ΠΡΩΤΟΝΙΑ


ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΕΙΡΙΕ,

ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ,

ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!

ΠΡΟΦΙΛ Α.Σ. ΓΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α Β Γ ΣΕΛΙΔΕΣ 48-56 ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΞΕ ΓΕΙΩΣΕ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ

31.07.2020 ΣΕΙΡΙΟΣ-Α-Β-Γ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΠΗΓΗ: ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ


esypeloponnisou