ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΘΟΛΟ ΤΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ

 


ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ. ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΘΟΛΟ ΤΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΘΟΛΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΟΙ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο  ΩΡΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.

Η ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΟΛΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΘΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΟΛΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ. ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ «ΔΙΚΑΙΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ».

ΕΑΝ ΖΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΑΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ «ΕΣΩΓΗΙΝΟΙ», ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΙ, ΕΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΚΑΙ ΧΘΟΝΙΟΙ.
ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΟΣΜΙΚΟ ΘΟΛΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ. ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ Ή ΕΞΕΡΧΕΤΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΘΟΛΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.
ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΟΣΜΙΚΟ ΘΟΛΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ. ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΟΙ, ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΘΟΛΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ. ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ, ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΘΟΛΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ,
ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ – ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ.
ΣΕΛ. 840 – 842 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΤΟ PDF ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΕΛΙΔΩΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ