ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

 ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ Η ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ! ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΒΗΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ; ΟΧΙ ΟΣΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ. ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ. 


ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Η ΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΟΠΟΥ ΔΙΑΒΙΩΝΕΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΠΗΓΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ. ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ. Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣ ΑΤΟΜΟ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.

Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΟΙΝΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Ή ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΩΝ.

ΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ. Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ, ΛΟΓΩ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ (ΑΡΡΕΝ ΚΑΙ ΘΥΛΗ), ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΜΕΤΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΙΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΑΥΤΗΣ. ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ Η ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ! ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΒΗΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ; ΟΧΙ ΟΣΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ. ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ. 

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ, ΘΑ ΚΑΤΑΠΛΗΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ. Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ; ΟΧΙ! ΑΡΑ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΕΧΕΙΣ. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ,

ΔΙΑΛΕΞΕ ΑΝΘΡΩΠΕ

Ή ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
Ή ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΗΘΗ