ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ - ΙΑΣΩΝΑΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Ο ΙΑΣΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΡΩΩΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ, ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΤΗΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ, ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Η ΘΕΙΑ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΘΗΝΑ. 


50 ΠΕΝΗΝΤΑ ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ 1 ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ Η ΑΘΗΝΑ, 50 + 1 ΜΙΑ Η ΑΘΗΝΑ.


 


Ο ΙΑΣΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ, ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΗ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΡΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΘΕΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ, ΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΣΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΑ, ΤΗΝ ΝΟΗΣΙΣ ΝΟΗΣΕΩΣ ΝΟΗΣΗΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑ ΘΕΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΩ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΘΕΟΥΣ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΣΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΟ ΝΟΥ.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΧΩΡΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥ. ΤΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ "ΜΕΛΛΟΝ" ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΘΕΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.

ΣΥΝΤΑΣΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΙΚΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΕΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΚΟ ΓΕΝΟΣ, ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ.

ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΣ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΙΚΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΥΠΑΡΞΗ.

ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΩΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ. ΜΕΡΙΚΑ ΗΔΗ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. ΟΠΩΣ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΙΑΣΩΝΑΣ, ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ, ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ "ΑΘΑΝΑΣΙΑ". ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΣΠΙΔΩΣΗΣ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΘΕΣΗ.

ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΠΛΟΥ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΙ...

ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΩΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ.

ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ! ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ!

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ, ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΘΕΙΚΟ ΓΕΝΟΣ. 

ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ - "ΕΠΙΚΛΗΣΗ" ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ ΚΑΙ ΓΕΙΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΣΩΝΑ ΕΔΩ:


ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ - "ΕΠΙΚΛΗΣΗ" ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ


ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΥΠΕΡΗΡΩΑ
ΙΑΣΩΝΑΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.


ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥ ΡΥΘΜΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.


ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ ΤΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ ΤΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ Η ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι 3 ΤΡΙΑΔΑΣ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΗΛΙΩΝ ΜΑΣ:


ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΗΛΙΩΝ, ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΜΑΣ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΘΟΛΟΣ ΤΟΥ Θ ΘΗΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΜΑΣ.


ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ Θ ΘΗΤΑ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΟΛΙΚΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ. 

ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ, ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ:


ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ Θ ΘΗΤΑ, ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΟ ΔΟΡΥ:ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΔΟΡΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ, ΩΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.


ΤΟ ΔΟΡΥ, ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, ΣΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ. ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΤΑ, ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΧΡΟΝΟΧΩΡΟ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.


ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΔΟΡΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΟΣ, ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ. ΑΡΑ, ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ.

ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΔΟΡΥ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ, ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΣΤΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΣΙΚΩΝ ΠΟΛΥΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.


ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΔΟΡΥ, ΟΠΟΥ Ο 4 ΤΕΤΡΑΔΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η 4 ΤΕΤΡΑΕΔΡΗ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ Θ ΘΗΤΑ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΔΟΡΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΟΠΩΣ:


ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΤΟ «3 ΤΡΙΑ» ΟΤΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι 3 ΤΡΙΑΔΑΣ ΚΑΙ Η 3 ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΤΗΣ «7 ΕΦΤΑ» 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 37 ΤΟΥ ΔΟΡΥ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΤΟΥ, ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 

37 = 3 + 7 = 10 = 1 + 0 = 1 ΕΝΑ, ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι 1 ΕΝΑ.

ΑΡΑ, ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΔΟΡΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 1 ΕΝΑ, ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΥΠΗΡΟ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΔΟΡΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΧΗ ΠΟΥ ΤΡΥΠΟΥΝ Ή ΞΕΚΟΙΛΙΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ, Ή ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΔΟΡΥ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΓΧΕΣ Ή ΤΑ ΣΟΥΒΛΙΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΟΥΣ. 

ΤΟ ΔΟΡΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΕΡΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ. 

ΟΠΟΥ Ο ΙΑΣΩΝΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΔΟΡΥ ΤΟΥ, ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ.

ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΥΠΕΡΗΡΩΑ ΙΑΣΩΝΑ.

Ο ΙΑΣΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ!

ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΙ, ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΩΣ ΤΟΤΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΙΑΣΩΝΑ.

ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΗΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ. ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΣΑΣ. ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ. ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ Ο ΑΠΕΙΡΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΤΗΣ ΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΜΝΗΜΩΝ ΣΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΑΣ, ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΣΑΣ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ. 

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΙΑΣΩΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΜΑΣ.


ΠΗΓΗ: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 
"ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΕ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ"


ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΕ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ


ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ:


ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ


ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΙΩΣΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.


ΠΗΓΗ: ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΧΥΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ