ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ Χ ΤΟ Ψ ΚΑΙ Η ΚΙΒΩΤΟ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

 

 ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΤΟ Χ ΧΙ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Χ ΚΑΙ ΙωΤΑ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ) ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΙωΤΑ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ) ΤΟ ΧΑΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΕΩΜΕΤΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ


ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ 2 ΙωΤΑ ι ΝΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ Χ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΣΟΣΚΕΛηΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙ (ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝ). ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΔΥΟ ΙωΤΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΤΟ ΕΝΑ ι (ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ι ΙωΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ι .

ΕΤΣΙ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟ Χ ΧΙ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΙωΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΩΝ 90ο ΜΟΙΡΩΝ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ. 

ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ 4 Χ 90ο = 360ο ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΙ 3 + 6 + 0 = 9 ΕΝΝΕΑ

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ Χ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ 1 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ 2 ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥ ωΜΕΓΑ ΣΥΜΒΟΛΟΥ, 

ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 1 + 2 = 3 ΑΘΡΟΙΣΜΑ 3 ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ.

ΤΟ Χ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ αω ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Θ ΚΑΘΕΤΟ ΣΕ ΙΣΟΣΚΕΛΗ ΣΤΑΥΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΑΞΟΝΙΖΕΙ, ΝΑ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙ, ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΙΟ, ΤΙΣ ΘΕΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ οΠΟΥ ΟΛΟΤΗΤΑ ο ΚΑΙ χ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ βΑΖΟΥΝ ΣΕ ΤΑΞΗ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ χ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ Λ ΛΑΜΔΑ ΤΩΝ 90Ο ΜΟΙΡΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.

ΤΟ χ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΛΥΜΠΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΠΟΥΘΕΝΑ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΑΣ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΩΚΛΕΙΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Ψ

ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Ψ ΨΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΑΣ.

ΤΟ Ψ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 6 ΕΞΙ ΓΩΝΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΤΩΝ 90Ο ΜΟΙΡΩΝ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙ 2 ΔΥΟ ΓΩΝΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ 270Ο ΜΟΙΡΕΣ

ΣΥΝΟΛΟ 6 Χ 90ο = 540ο ΜΟΙΡΕΣ

ΚΑΙ 2 Χ 270ο = 540ο ΜΟΙΡΕΣ 

ΣΥΝΟΛΟ ΓΩΝΙΩΝ ΣΕ ΜΟΙΡΕΣ

540 ο + 540 ο = 1080ο ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΙ 1 + 0 + 8 + 0 = 9 ΕΝΝΕΑ ΟΛΟΤΗΤΑ

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ α ΚΑΙ ΤΟ ω ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ, ΤΟ Ψ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ω

 

ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ωΜΕΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ 13 ΜΕΡΗ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ.

ΤΟ ψ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ωΜΕΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. 

Ο ωΜΕΓΑ (Ο 13), ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ, ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΤΟ ΙωΤΑ.

ΤΡΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΨΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ωΜΕΓΑ: το ΦΙ, ΤΟ ΧΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΨΙ. ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ωΜΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙωΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ, ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΦΙ ΧΙ ΨΙ. 

ΤΟ Ψ: Ο ωΜΕΓΑ ΣΧΗΜΑΤΟΠΟΙΕΙ κΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ, τισ ΕΝΩΝΕΙ ΣΕ ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΣΤΟ ΙωΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ

ΓΙΑ ΤΟ ΙωΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ Χ ΧΑΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗν ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΩΤΑ. 

ΑΦΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ κΑΙ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ ΙωΤΑ, ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦωΤΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΦΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ.  

ΦωΣ Φ ΚΑΙ ωΣ = ΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦωΣ  ωΣ.

ΤΟ Ψ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Ψ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΑΙΝΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟ ΘΕΙΚΟ ΟΠΛΟ, ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ. 

ΤΡΙΑΔΑ ΙΣΟΝ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ Ψ. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΤΟ ΥΓΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ κΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΦΥΤΩΝ, ΖΩΩΝ, ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑτΩν. ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΥΔΩΡ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙωΤΑ ΤΟ Ψ.

ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΙωΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΕΤΣΙ ΤΟ Ψ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΙΒΩΤΟ ΠΟΥ Ο ωΜΕΓΑ Ο 13 ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΕΓΡΑΨΕ, ΣΦΡΑΓΙΣΕ κΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΤΟΣΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΙωτΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ.

ΟΛΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΑΠΟΛΥΤΑ. ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ α ΜΕΧΡΙ ΤΟ ω ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΙωΤΑ.

ΕΤΣΙ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ ΠΡΩΤΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΕΔΙΑ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΕΔΙΟ 3 ΤΡΕΙΣ ΚΙΒΩΤΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΥΤΗΣ, ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ. 

ΚΑΘΕ ΚΙΒΩΤΟ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΟΣΜΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΓΡΑΦΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ 13 ωΜΕΓΑ. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΙΒΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ. 

ΜΟΝΟ Η ΤΡΙΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ.

ΕΤΣΙ ΤΟ Ψ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ω ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ω ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ. 

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ, ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΤΗΤΑ ΑΠΕΙΡΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΒΩΤΟ.

 

ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟ ΕΙΝΑΙ 7 + 9 = 16 = 7 

ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ 7 + 7 = 14 = 5

κΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 1 + 1 + 1 = 3

79 + 77 + 111 = 267 ΚΑΙ 2 + 6 + 7 = 15 ΚΑΙ 1 + 5 = 6

ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ωΜΕΓΑ ΤΟΥ 13 ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ, ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙωΤΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:


ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΥΠΟ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ αΟω ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.

ΕΤΣΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ψ ΨΙ ΠΟΥ ΤΟ ιωΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΙΒΩΤΟ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ

ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ Τ ΤαΦ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ, ΤΟ ΙωΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

ΤΟ Ψ ΠΟΥ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΑΙΝΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ, του ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦωΤΟΣ ΖΕΥΣ, ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ, στιΣ τρειΣ ΚΙΒΩΤΟ ΔΙΑΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ αΟω ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΓΡΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΤΟ ΥΔΩΡ, ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΣΤΟ ΥΔΩΡ, ΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΣΤΑ ΥΔΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΕ κΑΙ ΤΗΝ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΟΜΑΣΤΕ. ΕΚΕΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ, Ο,ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΓΝωΘΙ Σ ΕαΥΤΟΝ.

Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΥΔΑΤΑ ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ, ΣΤΕΡΕΑ, ΥΓΡΗ, ΑΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΝΤΟΥ.

ΑΚΟΜΗ ΤΟ Ψ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΡΙΑΔΙΚΗ (ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙωΤΑ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ, ΝΟΕΙΤΑΙ Ο ΓΟΝΙΟΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΟΙ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ.

ΔΗΛΑΔΗ ΓΟΝΙΟΣ ιωτΑ - ΓΟΝΟΙ - ΑΠΟΓΟΝΟΙ. ΑΥΤΗ Η ΤΡΙΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑΔΙΚΑ. ΤΟ Ψ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ. 

ΑΡΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΟΝΕΑ, ΠΡΟΓΟΝΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΒΩΤΟ ΔΙΑΘΗΚΕΣ αΝΘΡΩΠΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ (ΚΛΕΒΕΙΣ, ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ, ΒΕΒΥΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΚΟΙΝΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ, ΞΕΝΙΣΤΗΣ, ΜΙΑΣΜΑ, ΜΥΚΗΤΑΣ).

Η ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΟΝΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ (ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ?), ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ. Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΡΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ. 

 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ

 ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ
 
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΜΠΟΠΟΥΛΟΣ
 
 https://www.aitherikigrafi.gr/ellania-sympantika-symbola   
 
 ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ