ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

 


ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΝ ΑΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΣΑΣ.


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΜΙΛΑΣ ΑΠΛΑ ΝΟΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ Η ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΕΙΣ.


ΛΙΓΟ Η ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ  ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΣ Η ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΠΡΑΞΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ Η ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΟΥ.


ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. 


ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΛΗΝ.


Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΛΟΓΟΣ ΙΣΟΝ ΝΟΥΣ  (ΛΟΓΟΣ=ΝΟΥΣ) ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΕΛΙΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ.ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙΣ.


ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΝΟΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΟΥΤΕ ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΛΕΣ ΤΑ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Ο ΕΝΑΣ ΝΟΕΙ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ «ΑΛΛΟΥ» Η ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ «ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΡΣΗ» ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΟΛΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ «ΑΦΕΛΗΣ» ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ «ΨΩΝΙΑ» «ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ» ΚΑΙ «ΕΠΑΡΜΕΝΟΥΣ».


ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.


ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ.


ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥΣ.


ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) «ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ» ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ «ΚΟΙΝΑ» ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ.


ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΩΣΤΕ Η ΙΔΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΕΝΑΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ.


Η ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΧΑΡΑΧΘΗΚΕ 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ


ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΗΣΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ Η ΠΟΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.


ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΩΡΕΙ Η ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝ ΚΙ ΑΣ ΛΕΕΙ Η ΑΣ ΠΡΑΤΤΕΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΑΦΘΟΝΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ.


ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ.


ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

13-07-2020

polidamnia