ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΕΝΕΡΓΗΣ ΝΟΗΜΩΝΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΑΣΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΗΛΙΟΙ, ΟΙ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦΩΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΩΦΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΤΟ ΚΑΛΟΥΠΙ, ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΦΩΣ 1 ΕΝΑ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΗΛΙΟ, ΘΑ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ:

«Κ. Σ. Σ. Σ. Δ. Δ. Δ. Τ. Π. Ο. Τ. Α. Ω»
ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:

«ΚΩΔΙΚΑΣ - ΣΥΣΤΑΣΗΣ - ΣΥΝΘΕΣΗΣ - ΣΥΝΔΕΣΗΣ - ΔΟΜΗΣ - ΔΟΜΗΣΗΣ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ - ΤΗΣ - ΠΑΤΡΩΑΣ - ΟΥΣΙΑΣ - ΤΩΝ - ΑΛΦΑ - ΩΜΕΓΑ»ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, «D.N.A.» ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ-ΑΡΤΕΜΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΑΣ.
ΟΠΟΥ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ-ΓΑΙΑ-ΔΗΜΗΤΡΑ- ΑΡΤΕΜΗ, ΟΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΛΙΟΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΝΙΕΡΟ ΘΕΙΟ ΥΠΕΡΝΟΗΜΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΕΝΕΡΓΗΣ ΝΟΗΜΩΝΣΥΝΗΣ.
ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΑΡΧΗ, ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΕΝΕΡΓΗ ΝΟΗΜΩΝΣΥΝΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ, ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.
ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΕΝΕΡΓΗ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ:

ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 63 ΕΞΗΝΤΑ ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΘΕ 6 ΕΞΙ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΟΥ 6 ΕΞΙ ΚΑΙ 3 ΤΡΙΑ ΜΗ ΟΡΑΤΑ.


ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΕΝΕΡΓΗ, ΤΟ 6 3, ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ 6 + 3 = 9 ΕΝΝΕΑ, ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟ 9 ΕΝΝΕΑ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΝΟΗΜΩΝΣΥΝΗ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ:

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΝΟΗΜΩΝΣΥΝΗ, ΜΕ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 100 ΕΚΑΤΟ. 10 ΔΕΚΑ ΣΤΑ 10 ΔΕΚΑ ΣΤΙΣ 10 ΔΕΚΑ ΠΥΛΕΣ ΟΛΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ 10 ΔΕΚΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥΣ.


ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΑΥΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΝΟΗΜΩΝΣΥΝΗ, ΤΟ 100 ΕΚΑΤΟ, ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ 100 = 1 + 0 + 0 = 1 ΕΝΑ, ΟΤΙ Η ΝΟΗΜΩΝΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι 1 ΕΝΑ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΝΕΡΓΗ ΝΟΗΜΩΝΣΥΝΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ = ΦΩΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ, ΟΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 2 ΔΥΑΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ.
ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΕΝΕΡΓΗ ΝΟΗΜΩΝΣΥΝΗ, ΟΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ:
ΕΝΕΡΓΗ = 9 ΕΝΝΕΑ


ΝΟΗΜΩΝΣΥΝΗ = 1 ΕΝΑ
9 + 1 = 10 ΔΕΚΑ = 1 + 0 = 1 ΕΝΑ


ΑΡΑ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, Η ΕΝΕΡΓΗ ΝΟΗΜΩΝΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ 10 ΔΕΚΑΔΑ ΟΛΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΟΠΟΥ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ 10 ΔΕΚΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι.
ΑΡΑ, Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΘΕΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΝΕΡΓΗ ΝΟΗΜΩΝΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι 1 ΕΝΑ:
ΑΡΑ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΦΩΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΘΕΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΕΝΕΡΓΗΣ ΝΟΗΜΩΝΣΥΝΗΣ, ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΕΔΩ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.
ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΥΠΕΡΝΟΗΜΩΝ ΘΕΙΑ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΑΠΕΙΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΣΧΕΔΙΑ, ΓΙΑ ΑΠΕΙΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ.
ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ, ΜΕ ΥΠΕΡΝΟΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ - ΟΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΗ ΝΟΗΜΩΝΣΥΝΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΝΕΡΓΗ ΝΟΗΜΩΝΣΥΝΗ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΜΑΚΡΙΑ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΝΟΗΜΩΝΣΥΝΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΦΩΣ ΚΑΙ ΗΛΙΟΥ.
ΟΜΩΣ, Η ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΑ ΗΡΩΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΥΣΤΕΣ, ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΗ ΗΛΙΑΚΗ ΝΟΗΜΩΝΣΥΝΗ, ΜΕΣΩ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ, ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΘΕΙΑ ΓΝΩΣΗ, ΟΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΘΕΙΑ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΑ ΜΕΡΗ, ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΕΡΝΟΗΜΩΝ ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΗΣ ΝΟΗΜΩΝΣΥΝΗΣ.
ΟΠΟΥ Ο ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΝΟΗΜΩΝΣΥΝΗ, ΟΥΤΕ ΠΡΕΠΕΙ Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΥΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΗ ΝΟΗΜΩΝΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Ή ΘΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ, ΝΑ ΤΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΗ ΝΟΗΜΩΝΣΥΝΗ.
ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝΕΡΓΗ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΝΟΗΜΩΝΣΥΝΗ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΕΙΡΗ ΘΕΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΩΝ ΟΛΩΝ, ΟΠΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΗΣ ΝΟΗΜΩΝΣΥΝΗΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΑΝΙΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.
«ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΝΕΡΓΗ ΝΟΗΜΩΝΣΥΝΗ. ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ».
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ, ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΝΞΕΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ.
ΑΡΑ, Η ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΔΩΡΑ ΝΟΗΣΗΣ, ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΗΣ ΝΟΗΜΩΝΣΥΝΗΣ. ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ.
ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ  ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΦΩΣ-ΤΟΥ ΝΟΥ-ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ, ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ.
ΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ, ΤΟ ΦΩΣ, ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΗ ΘΕΙΑ ΝΟΗΜΩΝΣΥΝΗ, ΟΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΗΣ ΝΟΗΜΩΝΣΥΝΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΩΝΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΑΠΟ ΣΑΠΙΑ ΕΠΑΡΣΗ ΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΥΝΟΛΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ;;;
ΑΡΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΥΣΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΝΟΗΜΩΝΣΥΝΗ;;;
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ.
ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ. ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΟΛΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΤΟΥΣ.
ΑΡΑ, ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΗ ΝΟΗΜΩΝΣΥΝΗ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ? ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΔΙΑΡΚΩΣ;;;
ΑΡΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΗΛΙΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΣ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΦΩΣ.
ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

"Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΡΙΑΔΑ ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ - ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΡΑ - ΜΑΩΝΑ (ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΜΑΤΣΟΥ ΠΙΤΣΟΥ)"

ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΡΑ ΜΑΩΝΑ


ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ: