ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ, Ο ΑΧΡΟΝΟΣ.ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α Β Γ

ΣΕΛ. 250-252  " ... Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ, Ο ΑΧΡΟΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΥΤΗ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΩΡΑΣ, ΟΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΤΡΙΓΩΝΙΚΑ Δ.


ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Δ ΤΡΙΓΩΝΟ

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΤΟ Δ ΔΕΛΤΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΒΕΒΑΙΩΣ, ΤΟ Δ ΔΕΛΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΣΑΦΩΣ, ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ, ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ, ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΙ, ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ, Ο ΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΕΡΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.

ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Δ 

"ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟ, ΟΠΟΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ" 


 ...ΕΤΣΙ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΩΣ ΑΡΧΗ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ, ΣΥΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΑΤΟΠΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ.


 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ! ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ, ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ!

ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΑΝΟΩΝ ΒΟΣΚΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΘΕΟΙ!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΟΡΙΣΤΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.

ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΝΑ ΧΑΟΣ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΒΙΩΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΕΜΜΕΝΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ Ή ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ...