ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΦΘΕΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΖΩΗ


ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ, ΩΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΔΑΤΙΝΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΦΘΕΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΖΩΗ, ΝΟΜΟΣ-ΟΡΚΟΣ, ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.ΠΕΡΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ …..ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΡΧΗ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ 27 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ αλφα ΚΑΙ ΤΟΥ ωμεγα.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΩΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΕΙ, ΤΟ ΔΙΑΛΥΕΙ, ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ!
ΒΕΒΑΙΑ, ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΩΣ ΕΝΑ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ , ΟΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ, ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΤΑ ΠΑΡΑΦΡΑΣΜΕΝΑ, ΤΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΑ, ΤΑ ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ
ΧΑΡΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΔΗΛΩΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΜΑΥΡΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ 

ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ, ΩΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΔΑΤΙΝΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΦΘΕΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΖΩΗ, ΝΟΜΟΣ-ΟΡΚΟΣ, ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.
ΑΡΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΛΕΦΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΔΗ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΝΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ.

The Fallen Goddess | The Shakedown

ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΣΤΑ ΖΗΝ, ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ. ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ!! ΤΕΛΟΣ!! ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΥΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟΣ.
ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ, ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ-ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΛΕΦΘΕΡΟΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ, ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΘΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.

ΑΡΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΣΗ (ΔΟΓΜΑΤΙΛΑ), ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΛΕΦΘΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ, ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ, ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΕΛΕΦΘΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ, ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΩΣ ΔΟΥΛΟΣ ΠΙΑ, ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΚΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ, ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΟΥΛΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ, ΠΡΩΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Ή ΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΩΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ, (ΤΟΣΗ ΓΥΦΤΟΧΑΖΑΡΙΚΗ ΕΠΑΡΣΗ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΔΙΠΟΔΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ), ΤΟΥ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΨΕΥΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ, ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ Ή Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΨΕΥΤΟΘΕΟΙ ΤΟΥΣ, ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΟ, ΤΡΑΓΙΚΟ, ΒΔΕΛΥΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!! ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΑ, Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ. ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΟΜΩΣ, ΝΟΙΩΘΟΥΝ, ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΛΟΓΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΑ, ΤΑ ΧΑΙΔΕΥΤΙΚΑ.
ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ
ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ, ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ!!

ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΣΟΥ… ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ! !

Shaman — Kirk Kerber

ΑΚΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΩΝ ΣΟΥ!! ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΣΟΥ!!
ΤΟ ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΩΣ ΚΙΠΑ, ΤΡΟΥΛΟ, ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΠΩΝΥΜΟ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟ, ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ!! ΤΟ
ΑΧΡΗΣΤΟ ΑΥΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ

ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ, -ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ ΠΑΙΡΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ- ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΩΛΚΟ! ΤΕΛΟΣ!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΚΕΤΟ, ΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟ! ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ??
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙΑ,
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ, ΟΝΟΜΑΤΑ ΖΩΩΝ, ΠΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.
ΑΡΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΠΩΣ:
ΑΒΡΑΑΜ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ – ΙΣΑΑΚ ΜΑΚΡΥΠΟΔΗΣ – ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΒΟΡΡΙΑΣ – ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ – ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΣΟΜΕΡΗΣ – ΔΑΥΙΔ ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ – ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ – ΛΟΥΚΑΣ ΒΑΡΕΛΑΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΗΣ – ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ ΚΟΨΟΧΕΙΛΗΣ – ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΡΥΠΑ
ΛΕΜΟΝΙΑ ΞΗΡΩΜΕΡΙΤΗ – ΦΩΤΙΟΣ ΒΑΡΘΑΚΟΥΡΗΣ – ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΣΙΠΟΥΡΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ
ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΚΑ, ΧΑΖΑΡΙΚΑ, ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΒΔΕΛΥΡΑ, ΓΕΛΟΙΑ, ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ! ΔΟΛΙΕΣ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΘΑ ΓΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, Ο ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!

The World's Soul is Female; The Gnostic Myth of Sophia | Gaia

ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΩΣΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ, ΣΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ, ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΣΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΩΝ. ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ, ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΕΝΝΟΙΑ.
ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΟΛΑ, ΤΟΣΟ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ! ΑΠΕΙΡΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΨΑΞΤΕ ΤΟ!!

ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ. ΓΥΜΝΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΡΗ

ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.
1) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Ο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ «ΑΝΔΡΑΣ: ΑΝΩ ΔΡΑΣΗ»
2) ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΚΡΑΤΩ ΤΑ ΕΣΩ ΜΟΥ
3) ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΤΟΝ ΛΕΩΝ ΕΙΔΑ (ΛΕΩΝ: ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ)
4) ΑΓΑΜΕΜΩΝΑΣ ΑΝΑΞ
ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΝ ΑΝΑΞ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΤΩΝ ΒΑΣΗΛΙΑΔΩΝ, ΑΝΑΞ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ. ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΗ». ΑΝΑΞ ΜΟΝΟ!
5) ΗΡΑΚΛΗΣ
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΚΛΕΟΣ (ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ) ΤΗΣ ΗΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ, ΤΗΣ ΗΡΑ.
6) ΙΑΣΩΝΑΣ
Η ΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ

ΑΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΩΝ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΩΔΑΙΣΙΩΝ ΤΟΥΣ.

1) ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ
Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΟΠΟΥ ΔΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ, «ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ».
2) ΕΥΒΟΙΑ
ΔΙΚΑΙΟΣ, ΑΦΘΟΝΟΣ ΒΙΟΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΦΘΟΝΟ ΒΙΟ.
3) ΑΙΓΥΠΤΟΣ
Ο ΓΕΩΔΑΙΤΗΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΟΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΙΓΑ: ΔΥΝΑΜΗ, ΠΤΩΗ «ΠΤΟΣ»
ΑΙΓΥΠΤΟΣ: Η ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
4) ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ
ΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΡΚΕΤΑ!
ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΔΑΙΤΗΜΕΝΩΝ ΙΕΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΒΔΕΛΥΡΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑΞΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΤΟΣΟ ΦΟΒΟ, ΤΟΣΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΙΧΝΗ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΥΠΕΡΝΟΗΜΟΝΕΣ ΥΠΕΡΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ, ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ, ΤΟ ΜΙΑΡΟ, ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ.
ΤΟΣΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ! ΤΟΣΗ ΓΥΦΤΟ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΚΗ ΕΠΑΡΣΗ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ!!

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ Ή ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ.

ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΩΔΙΚΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ.
ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΟΣΟΙ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΕΡΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ!΄΄
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ (ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ)
…….

ΠΗΓΗ