ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ


Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΕΙ ΤΗΝ  ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ.

 Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΕΙ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΡΕΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ  ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΕΙ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΕ ΕΣΦΑΛΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΑΡΣΕΙΣ Ή ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ.


Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ  ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ Ή ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ  ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ) ΚΑΙ ΩΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΥΡΥΘΜΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΩΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΥΝΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΩΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ.

 

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

12-10-2020

 

Η ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΟ LINK  ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΩΓΟΣ  ΣΑΣ

ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ  

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ 

ΠΗΓΗ https://vasileiadis-dimitrios.blogspot.com/