ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΚΥΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ 9 ΜΗΝΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ Ω ΚΑΙ Α ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Α ΚΑΙ ΤΟΥ Ω. ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ δυο ΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΛΑ.


ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΟΛΑ ΙωΤΑ ΤΗΣ ΑΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ (ΠΟΛΙΤΩΝ , ΑΝΘΡΩΠΩΝ) ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΙωΤΑ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΩ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ οτι ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑ.

ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΕΙΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΥΣΙΑ, ΒΑΣΗ, ΔΟΜΗ, ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΙωΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ αω

ΕΝΩ ΣΤΗΝ αω ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΝΑ ΕΝΩΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΙωΤΑ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ), ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΙωΤΑ ΤΗΣ αω ΝΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ Α ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΩΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΙωΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΩ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ αω. ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ, ΑΘΑΝΑΤΟ.

ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΧΕΙΣ ΖΩΗ.

ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΖΕΙΣ.

ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ. (ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ?)

ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ.

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ, ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΣΟΥΝ.

ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΑΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΜΑΣ ΕΚΡΥΒΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΛΛΟΙΩΝΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΩ.

ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.

ΟΠΩΣ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΔΥΟ γ ΓΑΜΑ Η ΔΥΟ ΠΙ ΠΛΑΓΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑ ΙωΤΑ Η ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΕΩΜΕΤΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ 3+3 ΤΗΝ ΕΚΤΗ 6 ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ω ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΤΟ ΕΝΑ ΙωΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΙωΤΑ ΑΛΛΑ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟ.

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ Π γ ΓΑΜΑ Π ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΝΩΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ 

ΕΤΣΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΙωΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ 6 6 6 ΑΦΟΥ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙωΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΩ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ ΟΜΟΝΟΩΝ ΒΟΥΛΗΣΕΩΝ, ΘΕΛΗΣΕΩΝ, ΔΟΜΗΣ, ΣΤΟΧΟΥ ΣΚΟΠΟΥ, ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΕΤΑ ΤΟ Ω ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α.

 

ΣΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΙΟ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΕΝΩΜΕΝΑ ΙωΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΙωΤΑ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΥΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ

 

ΕΝΝΕΑ (Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ) ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΝΕΑΔΑ ΤΟΥ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΩΝ α ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ αω ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ

ΕΤΣΙ Η ΑΩ, (ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΩ ΑΛΛΑ ΩΑ ΩΜΕΓΑ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΩΜΕΓΑ, ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ:

 

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΙωΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙωΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ Α.

ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ, ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΝ, ΕΧΕΙ ΤΟ αω ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ, ΣΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ.

 

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΑ ΙωΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΑΥΤΟ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ωΜΕΓα.

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΩ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΣΩΣΤΑ.

Ω, Α, Β, γ (Γ), Δ, Ε, Ζ, Η ...

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΡΑΜΜΙΚΑ ΑΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω.

ΔΙΟΤΙ ΤΟ Ω ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΙωΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ (ΜΑΓΙΚΑ ΟΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ).

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΞΙΣΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΔΟΜΗ, ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΩΝ, ΟΡΚΩΝ, ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΟΠΩΣ ΤΟ Α ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΙωΤΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ 9 ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ 9 ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ Ω ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 2 ΙωΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ: Ω, Ψ, Χ, Φ, Υ, Τ, Σ, Ρ, Π, Ο, Ξ, Ν, Μ, Λ, Κ, ], [, ;, Ι. ΠΟΥ ΤΟ Α ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟ ; ΟΜΙΚΡΟΝ ΙωΤΑ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ Α ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΑΛΦΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΣ ΑΕΝΑΟΣ ΑΕΝΑΩΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ.

ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΩ ΣΕ ΚΥΚΛΟ.  

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΩ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΙΑΔΕΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ, ΕΝΝΕΑΔΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

ΕΑΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ Ω ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ, ΟΙ ΔΥΟ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝουν ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑΣΥΜΒΟΛΑ, ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΕΝΑΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΛΛΑ ΙΔΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΙΔΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ.

ΓΙ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ. ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Η ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ.

ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ,

ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΙωΤΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΙωΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ. ΤΟ ΕΝΝΕΑ 9 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ

 

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ, ΣΚΕΨΕΙΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ, ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΙΔΙΟΙ.

ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΑΛΛΑ ΙΔΙΟΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ, ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. 

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΙωΤΑ ΤΑΧΘΗΚΑΝ, ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ, ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΙωΤΑ ΤΟΥ αω

ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΑΛΛΑ ΙΔΙΟΙ

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Ε.ΣΥ.

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΙωΤΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΕΤΣΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΝΕΑ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ, ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΙωΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΚΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΙωΤΑ

ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΗΙΝΕΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Α, Β, γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, ;, [, ], Κ, Λ, Μ, Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ, Ω.

ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ Α ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙωΤΑ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.

ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ Α ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ (ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΒΙΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ, ΚΑΙ ΙωΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ ΙωΤΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ, ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΟΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΥ, ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΥΛΟΥ, ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΟΛΥΜΠΟΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΕΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΜΙΑΡΟ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙωΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΒΙΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.__ 

 

αποσπασμα απο το ιερο ελλανιο κειμενο γεωμετρικη και μαθηματικη αναπτυξη τησ αιθερικησ ελλανιασ γραφησ των 27 συμβολων στο ΑΩ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ του αρτεμη σωρρα

επιμελεια αρθρου γιωργοσ μπαρμποπουλοσ

 https://www.aitherikigrafi.gr/geometriki-arithmitiki-anaptyxi-alpha-omega