ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ-ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΩΝ 300


 ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ;


ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΗ  ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΒΑΣΗΛΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΓΕΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.


ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ 2 ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΗΡΩΙΚΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΩΝ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.


ΑΡΧΙΚΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΕΡΣΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΩΝ «1.000.000».

ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΒΑΣΗΛΕΑ ΛΕΩΝΙΔΑ. ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.

«Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΩΝ. ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ».

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΑΤΙΚΟΣ. ΕΧΕΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ, ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.

ΝΟΟΥΣΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΩΡΑΝΟΥΣ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΩΡΑΝΟΥΣ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΠΟΥ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ.

ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ, ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ, ΠΟΤΕ ΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ, ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΑΞΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΖΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥ. ΟΠΟΥ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΡΥΨΑΝ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΟΥ «ΣΠΑΡΤΕΣ».

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΑΞΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ «ΦΩΣ», ΒΑΣΗΛΙΑΣ, ΕΙΧΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ.

ΣΥΝΔΕΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΔΕΣΕ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΩΝ.

ΑΚΟΜΗ, ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΩΔΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ. ΤΙΣ ΞΑΝΑΕΒΑΛΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ

ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΗΡΩΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΣΜΟΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΥΦΑΝΣΗΣ, ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΗΡΩΙΚΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΛΙΚΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

«ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ, ΟΤΑΝ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΘΝΗΤΟΣ. ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ-ΟΡΚΟΙ».

ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ. ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ, ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΘΥΜΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ.

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ «ΓΕΝΝΑ», ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΗΔΕΙΣΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ.

ΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΑΡΑ, ΜΗΝ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ. Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ-ΝΟΜΩΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ.

ΑΡΑ, ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΩΡΑ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΥΛΙΚΟ Ή ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΕΔΩ ΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΑΓΩΣΑΝ Ή ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΩΣ ΕΠΑΙΟΝΤΑΣ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΗΡΩΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΟΥ, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ.

ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΔΕΙΣΙΑΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΕΛΕΥΣΗ ΣΟΥ ΕΛΕΦΘΕΡΗ, ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΥΛΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙ, ΟΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ. Η ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ.

ΑΡΑ, ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΣΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΜΕ ΝΟΥ, ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΑΡΑ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΑΣ, ΕΛΕΦΘΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ.

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΡΗ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ.

Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ.

ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΗΘΕΛΕ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ, ΣΕ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.

ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΥΒΡΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΓΝΟΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΙΝΔΥΝΟ. Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΟΜΩΣ, ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ.

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΩΣ ΒΑΣΗΛΙΑΣ, ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΛΑ «ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΕΒΛΕΠΑΝ

ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ.

«ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ» ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΤΟ ΟΛΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΣΟΥ, ΑΤΟΜΟ.

Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥ. 

ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥ, ΟΣΟ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.

ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ, ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.

Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΣΕ ΑΠΕΙΡΑ ΣΗΜΕΙΑ «ΑΡΧΕΣ» ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΟΠΟΥ ΩΣ ΘΕΙΑ ΜΗΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΥΠΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΒΑΣΗΛΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ.

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕ 1.000.000 ΠΕΡΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.

«ΠΕΡΣΙΚΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΕΡΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ».

Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ 300 ΜΕ 1.000.000, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300, 3.333 ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. 

1 ΕΝΑΣ ΜΕ 3.333 ΠΕΡΣΕΣ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ?

«ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ? ΜΑ ΚΑΙ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ, ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ, ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ. ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ»

 ΟΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟ ΘΕΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ». 

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΟΥ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ. ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.

 ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΟΡΘΟΝ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΟΣΜΟΚΑΘΡΕΠΤΗ, ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ».

«ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ, ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ».

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΟΣΜΟΚΑΘΡΕΠΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.

ΑΡΑ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΟΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΙΔΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΩΣ ΜΗΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ.

ΑΡΑ, ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΟΙΩΘΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ 1.000.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΕΡΣΕΣ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.

«ΓΝΩΣΗ! ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ».

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ, ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΒΑΣΗΛΙΑ ΕΛΛΑΝΙΟ ΗΡΩΑ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΧΑΝ ΕΝΩΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ. ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΛΟΝ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ. ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΛΕΦΘΕΡΕΣ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ.

ΕΤΣΙ, ΕΞΙΣΩΘΗΚΕ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ

300  ΜΕ  1.000.000

ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΝΙΕΡΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ

ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΜΑΧΗ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ.

ΕΤΣΙ, ΑΥΤΗ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ, ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ.

ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ 1.000.000. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ. ΕΝΑ ΜΙΓΜΑ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΘΕΙ ΕΙΤΕ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΣΚΛΑΒΟΙ, ΔΟΥΛΟΙ, ΕΙΤΕ ΣΥΝΟΛΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΑΓΕΛΕΣ, ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΒΔΕΛΥΡΕΣ.

ΟΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΩΑ, ΩΣ ΛΑΦΥΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΘΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΑΙΔΙΑ, ΑΡΡΕΝΕΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΛΟΥΤΟ, ΓΗ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ 1.000.000 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΞΙΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΚΑΜΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΝΟΛΟ του 1.000.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ, ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ. ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ, ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ, ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΓΚΟΣ...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ   ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ-ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ
https://www.aitherikigrafi.gr/isopoliteia-isodynamia