ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

2.000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ Ο ΘΗΣΕΑΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ

 


ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ! 

ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ!


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΑΡΑ, Ο ΜΗΝΩΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ. ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ! ΝΑΙ, ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ! ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ. ΝΑΙ, Ο ΜΗΝΩΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, Ο ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ 
ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ, ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΤΙΣΗΣ: ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.

ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΓΚΑΘΙΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΜΙΑΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ, ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ. ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΔΙΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΜΑΛΙΣΤΑ… ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΛΙΓΟ Ή ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ Ο ΔΙΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ, ΛΕΝΕ, ΕΝΑ ΜΩΡΟ, Ο ΔΙΑΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΗΛΑΙΟ, ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΧΩΜΑ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΟΙ ΑΙΓΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΟΙ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΜΑΛΙΣΤΑ… ΚΑΙ ΒΕΛΑΖΑΝ, ΛΕΝΕ, ΟΙ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΙ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ… ΚΑΙ ΜΕΤΑ, Ο ΔΙΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΦΑΞΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΣΙΚΑ… ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ
ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
56 Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ. Ο ΔΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΟΤΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΝ, ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΙΑ, (ΠΑΙΣ + ΔΙΑΣ), ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΕΙ ΝΟΗΣΗ. ΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ. ΑΡΑ, Ο ΔΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ι-ΟΥ-ΔΑΙ-ΟΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΟΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ Ή ΜΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ: ΘΑ ΠΕΙΝΑΕΙ, ΘΑ
ΔΙΨΑΕΙ, ΘΑ ΑΦΟΔΕΥΕΙ, ΘΑ ΟΥΡΕΙ, ΘΑ ΠΟΝΑΕΙ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ, ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ, ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ, ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ, ΘΑ ΕΞΗΓΕΙ, ΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΘΕΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ, ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΣΠΕΡΜΑ ΔΙΟΣ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΙΑΣ ΘΕΟΤΗΤΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ, Ο ΔΙΑΣ Ή Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ή ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΑΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΑΣ.

ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΟΜΩΣ, ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΤΟ ΒΑΣΗΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΕΙ, ΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ, ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ! ΑΡΑ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΔΙΑΣ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ: «ΕΙΜΑΙ Ο ΔΙΑΣ». ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ. ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΓΕΝΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΕΙΚΩΝ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ. ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΩΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΗΠΤΡΑ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ. ΟΜΩΣ, ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ. ΟΜΩΣ, ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΜΕΡΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙ ΥΙΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ Ή ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΟΣΟ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΠΙΦΥΣΗ ΣΑΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΥΡΩΔΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ.

ΑΡΑ, ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ, ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΠΗΛΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΑΙΖΑΝ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΚΑΙ «ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥΜΠΑΝΑ». ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΤΟ ΙΔΑΙΟΝ ΑΝΤΡΟ, ΣΤΟΝ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΙΛΟΥΝ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΙΑ ΠΥΛΗ Ο ΔΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ
ΤΟΥ ΔΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΓΑΙΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑ. ΑΡΑ, ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΔΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΙ ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΩΤΑ. ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ: ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΖΩΔΙΑ, ΟΛΑ! ΑΡΑ, ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ. ΘΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΑΝ Ο ΔΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΛΛΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ, Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΥΛΗ Ο «ΜΕΓΑΛΟΣ» ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, «Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ», ΑΡΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ, ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ. ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ;

ΟΜΟΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ Ή ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ 2Η ΔΕΥΤΕΡΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ 3Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 7Η ΕΒΔΟΜΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ; ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ! ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΕΒΔΟΜΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΜΑ, ΤΑΒΑΝΙ. ΔΗΛΑΔΗ, ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 7Η ΕΒΔΟΜΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΒΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ, ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ; ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΝΕ ΟΙ 7 ΕΦΤΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ.

«ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΟΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ Ή ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ?» ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ. ΑΡΑ, ΑΥΤΗ Η ΠΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ. ΑΡΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ Ο ΜΗΝΩΑΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΗΝΩΑΣ.
Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΠΡΙΝ; 2.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ. ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΣ, ΛΕΕΙ, ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑ. ΑΡΑ, Ο ΔΙΑΣ Ο,ΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΕΙΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Ο,ΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΗΝΩΑΣ ΕΧΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ
ΠΑΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.

ΑΡΑ, Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΩΡΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΔΑΙΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ, ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΦΩΣ Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΓΑΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΕΚΕΙ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ. ΤΩΡΑ, ΟΙ ΑΙΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΤΡΕΦΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑ, ΒΛΑΜΜΕΝΑ! ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ, ΣΤΟΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΚΟΠΡΑΝΑ. Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΤΣΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΙΓΑ. ΑΙΓΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΣΙΚΑ… ΓΙΑΤΙ; ΛΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΣΟΥ ΑΙΓΑ; ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟ! ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΓΑ. ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΑΙΓΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΖΩΟ!
ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ! ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΣΙΚΕΣ ΤΑΙΖΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑ, ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.

«ΒΛΑΜΜΕΝΟ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ; ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? ΠΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ; ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ; ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ; ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ». ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΙ ΑΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΤΟΝ ΔΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΠΥΛΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. «ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΩΡΟ, ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΔΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑ!»
ΑΥΤΕΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΗΝΩΤΑΥΡΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ.

ΕΩΣ ΤΟΤΕ, ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΟΙ ΑΙΓΕΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ, ΠΗΡΕΣ ΤΟΝ ΔΙΑ. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ. ΟΣΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η ΚΡΗΤΗ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΥΖΑΙΝΑΝ ΟΙ ΚΑΤΣΙΚΕΣ

ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΣΙΚΕΣ… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΤΣΙΚΑ… ΝΑΙ! ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΖΕ Ο ΔΙΑΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΤΗΝ ΠΥΛΗ, ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΥΛΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ! ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ; ΑΥΤΟ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΥΛΗ. ΒΕΒΑΙΩΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΗΡΘΕ Ο ΜΗΝΩΑΣ. ΑΡΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ. ΕΓΙΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ. ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΗΝΩΑΣ ΚΑΙ ΝΑ
ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΜΗΝΩΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΘΑΨΑΤΕ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ.

2.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ, Ο ΘΗΣΕΑΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ 2.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, ΛΕΠΤΑ. ΧΡΟΝΟ? ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ! ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ 1 ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΝΟΠΑΘΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ 1 ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ 1 ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΟ ΩΡΑΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΤΟΥΣ 
ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, Ο ΜΗΝΩΑΣ ΩΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ, ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ. ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΝΑΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ. ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ. ΦΥΣΙΚΑ, Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΑΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ, ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ. ΑΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ. ΑΡΑ, ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΤΟ ΟΡΙΖΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ α ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ω ΩΜΕΓΑ, ΚΑΙ
ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΤΟΥ ΟΛΟΥ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΤΟΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ: ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΕΝΑΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ! ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ! ΑΡΑ, ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΩΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΝ, ΤΟΝ ΕΝΑΝ, ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΩΡΑΚΙΣΕ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΜΕ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΕΡΟΠΛΑ. ΒΕΒΑΙΩΣ, ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΩΣ ΜΗΝΩΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ… ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Η ΓΑΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΗΡΘΕ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ, ΓΡΑΜΜΕΝΗ, ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΓΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΛΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ, ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΝΑ ΞΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΟΛΑ, ΤΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΟΛΑ! ΜΗΝΩΑΣ, Ο ΜΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΥ. ΜΑ ΠΟΙΑΝΟΥ ΝΟΥ; ΤΗΣ
ΝΟΗΣΗΣ. ΜΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΥΣ? ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΣ! ΑΡΑ, ΔΙΚΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΣ ΤΟΥ! ΜΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΥΙΟΣ ΘΕΟΥ, ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΙΧΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ.

ΤΟΝ ΛΕΩ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ. ΟΜΩΣ, ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΑΣ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΙΟΣ ΜΕ ΠΑΤΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΝΑΣ, ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ. ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ, ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ.

ΕΤΣΙ, Ο ΜΗΝΩΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ. ΕΧΩ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ. ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΥΣΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΥΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΤΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ Ή ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ Ή ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗ. ΜΥΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΑΡΑ Ο ΜΥΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ. ΑΡΑ, ΕΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗ, ΕΓΙΝΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΥΣΤΗΣ. ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΜΥΣΤΗΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΜΥΣΤΗΣ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ! ΑΡΑ, ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΗ. ΝΑΙ, Ο ΜΥΣΤΗΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΗΣ! ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑ, ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Μ ΜΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΣΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ Μ ΜΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ. ΕΠΕΙΤΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ Η ΗΤΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΘΕΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΕ Η ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ Ι ΙΩΤΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΜΗΝΩΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ. ΝΑΙ ΜΕΝ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ. ΕΠΕΙΤΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ Ν ΝΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΥ.

ΝΩΑΣ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ. ΕΑΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΟ Ω ΩΜΕΓΑ ΜΕ ΤΟ Α ΑΛΦΑ, ΣΤΟ «ΜΗΝΩΑΣ» ΚΑΙ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ Α ΑΛΦΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Ω ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ ΤΟ Ω ΩΜΕΓΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Α ΑΛΦΑ, ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ: ΝΑΩΣ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ! ΜΗ-ΝΑΩΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑΩΣ. ΝΑΙ, Ο ΜΗΝΩΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΩΣ! ΟΠΩΣ ΝΑΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΝΑΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΜΗ. ΕΙΝΑΙ ΝΑΩΣ, Ο ΝΑΩΣ ΤΟΥ ΝΟΩΣ. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ «ΜΗΝΩΑΣ», ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ω ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ ΟΙ α ΑΛΦΑ, ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ. ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΛΥΣΕ. ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΕΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ, ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΝΩΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΝΩΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΙ. Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ, Ο ΜΗΝΩΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ. ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΤΙΤΛΟΣ Ο ΜΙΝΩΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΩΔΙΚΟΣ Ο ΜΗΝΩΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΟΜΑ, ΟΠΩΣ Ο ΜΗΤΣΟΣ, Ο ΠΕΤΡΟΣ, Ο ΧΡΗΣΤΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΜΗΝΩΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ, ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ, ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΩΝ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΙΟΥ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΩΡΑΚΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΝΟΥ. ΘΩΡΑΚΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ.

Ο ΜΗΝΩΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΑΣ, ΜΗΝΩΑΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΙΑ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΟΤΙ Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ  ΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠεΔΑ, ΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ, ΤΟΝ ΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΟ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ. «ΠΡΟΣΤΑΞΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΟ ΩΡΑΛΟΙ» ΕΔΩ, ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΚΩΔΙΚΟ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΩ ΩΡΑΛΟΙ. ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ Ο ΜΗΝΩΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ «ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ, ΤΟ ΚΕΝΟ». ΤΟ ΚΕΝΟ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΟ. ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΟ. ΟΛΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ, ΟΛΑ ΔΟΝΟΥΝΤΑΙ, ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΤΡΟΧΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΠΗΓΗ

ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: https://www.aitherikigrafi.gr/minoas-aitheriki-grafi