ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΥΚΩΤΙ, Η ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΔΥΟ ΑΘΑΝΑΤΑ ΥΠΕΡΦΩΤΕΙΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ
ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΑΡΚΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΝΗΤΟ ΜΑΣ ΜΕΡΟΣ.
ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΜΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΟΜΩΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΑΘΑΝΑΤΑ ΜΕΡΗ, ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΜΑΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΑΡΚΙΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ…


«ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΑΡΚΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ».
… Η ΥΠΕΡΝΟΗΜΩΝ ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΑΡΚΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΠΛΗΘΟΣ ΑΠΕΙΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ, 2 ΔΥΟ ΑΘΑΝΑΤΑ ΥΠΕΡΦΩΤΕΙΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ  ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΝΕΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΙΔΙΟΣ ΣΕΙΡΙΟΣ, ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΟ «ΣΥΚΩΤΙ» ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΩ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ:
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 72 = 7 + 2 = 9 ΕΝΝΕΑ.
ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 27, ΟΠΟΥ 2 + 7 = 9 ΕΝΝΕΑ.
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ 2 ΑΥΤΑ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΤΟ 72 ΚΑΙ ΤΟ 27, ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ, ΟΜΟΙΑ, ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ, ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΚΩΔΙΚΟΥ «ΣΥΚΩΤΙ», ΤΟΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ 9 ΕΝΝΕΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ 9 ΕΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΑΡΑ, Ο ΚΟΣΜΟΚΩΔΙΚΟΣ ΣΥΚΩΤΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ, ΜΗΤΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΠΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 9 ΕΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ 24 ΩΡΕΣ, Η ΜΗΤΡΑ ΑΥΤΗ, «ΣΥΚΩΤΙ», ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ. ΟΜΩΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΔΥΟ ΑΘΑΝΑΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΑΡΚΙΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΘΑΝΑΤΑ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΔΥΟ ΑΘΑΝΑΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ, ΑΥΤΑΡΚΗ, ΟΛΙΚΑ, ΑΘΑΝΑΤΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ 2 ΚΥΤΤΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΑΡΚΙΟ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΟΥ.
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ 2 ΔΥΟ ΑΘΑΝΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΘΕΙΑ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΩΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΗ 2 ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΖΩΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΣΟΥ ΑΥΤΗΣ.
ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΡΓΑΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΟΛΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΣΕ ΚΛΑΣΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ. ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΛΑΒΗ Ή ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.
Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ, ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΣΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΣΟΥ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.
ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ, ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ, ΣΑΠΙΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΣΗ, ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, ΔΕΧΕΣΑΙ ΩΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΣΟΥ ΔΟΛΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΚΤΗΝΗ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΖΕΙΣ ΝΕΚΡΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ. ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ, ΤΑ ΗΔΗ ΝΕΚΡΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΕΩΜΕΤΡΗΤΕΣ, ΚΑΚΟΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ, ΑΣΤΑΘΕΙΣ, ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΥΒΡΙΔΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΖΗΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΖΩΗ, ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΥΓΕΙΑ, ΠΛΟΥΤΟ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΒΡΩΜΙΣΕΙ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ, ΒΕΒΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ.
Άγιος Εφραίμ - 3 Ιανουαρίου: Τα συνεχή θαύματα και το Μοναστήρι ...
Ο όσιος Βησσαρίωνας ευωδιάζει ακόμα!

AΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ - ΚΕΡΚΥΡΑ | Εικόνες, Χριστιανός, Άγγελοι
Αθόρυβα αναχώρησαν τα Ιερά Λείψανα της Αγίας Βαρβάρας
Με παρρησία...: Αγρυπνία για τον Άγιο Ιγνάτιο τον Θεοφόρο ...
Τίμιο Ξύλο: Ένα μυστηριώδες ξύλο αλλιώτικο από τα άλλα... | Ιερά ...
Σε ιερό προσκύνημα οι παντόφλες του γέροντα Παΐσιου – Newsbeast
Το μίσος του θεού των Εβραίων, Γιαχβέ, κατά των Ελλήνων | SAHIEL ...
Pin στον πίνακα ΕΛΛΑΣ
H Δευτέρα Παρουσία του Χριστού (Α). Μητροπολίτου Ναυπάκτου ...
Τι είναι η Δευτέρα Παρουσία; - Newsbomb - Ειδησεις - News
ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΡΕ ΒΡΩΜΕΡΟ ΑΝΟΟ ΠΛΑΣΜΑ; ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΤΣΙ, ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ;;
ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΤΙ, Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΕΣΕΝΑ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ, ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ. ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΕΧΟΥΝ! ΝΑ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ.
ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ.
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΕΣ, ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ.
ΑΡΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, Η ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΟΥ, ΤΑ 2 ΔΥΟ ΑΘΑΝΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΑΝΩ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ. ΟΣΑ ΚΑΤΩ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝΩ.
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΙΣΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ, ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΚΟΣΜΟΥ. 
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ.


ΠΗΓΗ: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
"Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ"


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600


ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ!!


ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΤΗΛ: 2168009810
ΚΙΝ: 6909969698

www.kosmotheasi.com«Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ 100.000 ΣΕΛΙΔΩΝ, ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ» ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ, ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΟΠΟΥ ΩΣ ΟΜΗΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΩΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΟΝΟΜΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ, ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ, ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΡΟΥΝ.

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ.

ΟΜΩΣ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ;

ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΤΩΡΑ, ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΑΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ, ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΠΟΣ ΜΑΣ «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ», ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ: 1 ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΠΛΑΝΗΤΕΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΩΣ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ «ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΩΝ «ΔΙΑΜΑΝΤΙ» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ «ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΚΟΣΜΟΙ» ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ:

ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΤΗΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΤΗΣ, ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ. ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΩΝΤΑΣ, ΠΡΟΣΚΑΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΟΣΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥΣ.

ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΟΛΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΧΑΟΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΟΡΘΟΝ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ! ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΕΣ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ!

ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΕΣΗ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ, ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ, ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ.

ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ «ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ, ΔΙΚΑΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ, ΧΡΟΝΟΣΤΙΓΜΗ», ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ, ΤΟ ΟΡΘΟΝ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ, ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΩΣ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΠΥΡΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΣΕΙΡΙΟ!!

ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΣΜΟΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ, ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΟΣΜΟΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ, ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΨΕΥΔΟΣ ΠΟΥ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΣΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η 12 ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.

Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΑΥΤΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ, ΒΡΟΝΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, Ο ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ, ΣΥΝΟΔΕΥΟΤΑΝ ΑΠΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟ 2012, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΤΑΝ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΑΝΤΟΥ! ΤΡΟΜΑΞΕ! ΦΟΒΙΣΕ! ΤΑΡΑΞΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΦΑΝΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΥΣ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΕΤΣΙ, ΕΒΑΛΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ, ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ, ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΥΡΩΣΕΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ
ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! ΤΟ ΟΡΘΟΝ! ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ!

ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΑ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΔΙΣ. ΟΠΟΥ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΣ, ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥΝ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ, ΤΡΟΠΟΥΣ, ΨΕΥΔΗ, ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ, ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΟΣ, ΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΣΩΚΛΕΙΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 

ΔΙΟΤΙ ΤΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ!!


ΔΕΞΟΥ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ!! ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, ΩΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ!! ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΑΣ ΑΛΛΟ! ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ, ΜΗΝ ΑΦΑΝΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ.ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ: ΔΩΡΑ (ΑΡΙΑΝΔΗ) ΓΚΙΟΥΡΑ


ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ: