ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

 

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΞΑΝΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

ΒΙΩΣΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.


ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΓΝΩΣΗ, ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ, ΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΣΚΟΠΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ.

ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΥ. ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΙΒΑΛΛΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΔΙΚΑΙΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΣΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΝΙΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ 08-05-2019ΠΗΓΗ:

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ

ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ

 

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ

 

 

ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 

Ε.ΣΥ.- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ


esyamfiloxias