ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΩΜΕΓΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ


 


ΣΕΛ 2- 7

 
ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΙΝΩΣ ΤΩΝ ΑΩ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟ ΑΩ

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΙΜΟ ΠΟΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΩ 

 

 

ΝΟΜΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΤΡΙΑΔΑ. 

Η ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ.

ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΑΩ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 27 ΔΗΛΑΔΗ 3 ΣΥΣΤΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ.

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΣΤΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 

ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΣΤΑΔΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ Α ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΣΤΑΔΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΑΥΤΗ Η ΕΝΝΕΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ ΣΥΣΤΑΔΑ 9 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ ΑΡΧΕΓΟΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ Π ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΟΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ.

Η ΤΡΙΤΗ ΣΥΣΤΑΔΑ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ (9) ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΩ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ:

(ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ 9 ΕΝΝΕΑΔΑ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΛΕΙΔΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΥΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ).

ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΤΡΙΤΗ ΣΥΣΤΑΔΑ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΧΙΖΕΙ  ΜΕ ΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ο ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΟΛΟΝ, ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΑΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΕΝΑΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ. 

ΤΟ ΑΛΦΑ ΕΙΝΑΙ ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΦΑ.

ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΩΜΕΓΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ, ΑΕΝΑΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ1 ΜΟΝΑΔΑ ΑΕΝΑΗ

ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΜΕΣΑΙΑ 9 ΕΝΝΕΑΔΑ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ

 ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΝ ΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΥΣΤΑΔΩΝ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΣΥΜΒΟΛΩΝ 3Χ9=27 ΔΗΛΑΔΗ 9 ΕΝΝΕΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΤΟ ΝΕΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΘΕΟΓΟΝΙΚΩΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
ΟΛΗ Η ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΑΩ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΟΛΑ.
ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ, ΣΤΗΝ ΕΝ ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝΟΣ ΟΛΟΝ 


ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
 ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΜΑΚΡΥΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΟΥ.  
 
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΑΖΙ ΒΓΑΖΟΥΝ 9 ΕΝΝΕΑ (ΕΝΩ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ 13)
 
ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΙΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.
ΜΟΝΟ ΓΝΩΣΗ. 
ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΜΑΣ ΟΤΙ Ο ΩΜΕΓΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ ΣΥΝΘΕΤΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ Ψ ΚΑΙ ΤΟ Χ ΤΟ Φ ΤΟ Υ ΤΟ Τ ΤΟ Σ ΤΟ Ρ ΤΟ Π 
(ΤΟ Χ ΤΟ Ψ ΚΑΙ ΤΟ Υ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΛΥΜΠΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ.
ΤΟ Φ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΥΟ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΗΦΑΙΣΤΟ. 
ΔΙΔΥΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΤΟ Π  ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΥΟ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΗΛΙΟΣ-ΥΔΩΡ, ΠΥΛΕΣ)
ΑΚΟΜΗ ΤΟ Σ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑΔΑ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΤΟ Ζ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΝΕΑΔΑ ΤΟΥ ΑΛΦΑ, ΤΟ Ν ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΝΕΑΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΚΡΟΝ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ Μ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΚΡΟΝ.
 
Η ΕΝΝΕΑΔΑ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ Π ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ  ΟΜΙΚΡΟΝ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟ ΟΛΟΝ, ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Π ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ Π 3,14 ΣΥΝΟΛΟ 8, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ.
ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ ΕΧΕΙ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ 8 ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ 3,14 ΤΟ Π ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥ  ΟΜΙΚΡΟΝ ΤΟ Π 3,14.
ΤΟ Π ΦΕΡΕΙ ΤΟ 3,14 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΥΛΗ.
ΤΟ Ο ΦΕΡΕΙ ΤΟ Π 3,14 ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΩ.
ΤΟ Π ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΝΕΑΔΑΣ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΝΕΑΔΑΣ.
ΑΚΟΜΗ, Ο ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Π ΤΩΝ ΔΥΟ ΙΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΔΥΟ ΓΩΝΙΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΓΩΝΙΕΣ EΞΩΤΕΡΙΚΕΣ
 
ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ 90ο ΜΟΙΡΕΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΟ 180ο 1+8+0=9 ΕΝΝΕΑ ΝΕΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΟ. 
 
ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ 270ο ΜΟΙΡΕΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ 270ο+270ο=540ο=5+4+0=9 ΕΝΝΕΑ
ΜΕ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ  ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΧΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ Π ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ, Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ Π ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΧΩΡΟΥ, ΧΡΟΝΟΥ, ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΔΙΑΣΤΑΣΙΚΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ Π, ΠΥΛΗ.
ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΓΑΙΑ (ΧΩΜΑ) ΚΑΙ ΥΔΩΡ (ΝΕΡΟ)
ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.
ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΖΕΥΓΗ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑΙΡΙΑΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΖΕΥΓΟΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΡΑΣ, ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΛΠ ΝΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΧΘΟΝΑ, ΓΑΙΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ.

 
ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ ΟΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΟΜΟΙ ΟΡΚΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΕΝΑΡΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ  ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΟΥΝ, ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΛΛΑΝΙΟ ΟΠΩΣ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ Π ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΕΑΔΑ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ..."