ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΚΑΙ Η ΡΑΧΟΚΟΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣΕΤΣΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ, ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ.

ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΕΣ, ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ.

ΟΜΩΣ, ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΚΑΙ Η ΡΑΧΟΚΟΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ.

ΟΠΩΣ ΤΟ «ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΣΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ», ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΟΥ.
Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΣΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΩΝΕΣ, 1 ΕΝΑΣ ΚΑΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ Ο 13 ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ ΗΛΙΟΣ ΙΩΝΑΣ. 1 ΕΝΑΣ Ο 13 ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ, Ο ΥΠΕΡΙΩΝΑΣ, ΚΑΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΙΩΝΕΣ ΗΛΙΟΙ. ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ 1 ΕΝΑΣ, Ο 13 ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ ΦΕΡΟΥΝ ΑΘΡΟΙΣΜΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΟΜΟ-ΟΡΚΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΔΕΣ ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ. ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ.
ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΥΔΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ
ΗΛΙΑΚΟ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ, ΝΑ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ, ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΕΣ ΑΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΚΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΛΙΓΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΡΤΕΜΗ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΜΗ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ: 1 ΕΝΑΝ ΗΛΙΟ ΑΠΛΑΝΗ ΚΑΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ, ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΤΟΥΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ 13 ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ, ΩΣ ΣΜΗΝΟΣ ΓΑΛΑΞΙΩΝ, ΩΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΟΝΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΚΟΡΠΙΑ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΑ». ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΤΟΥ ΧΙΛΙΟΣΤΟΥ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ. ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ, ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ, ΕΥΧΗΣ, ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑΡΗΣ ΔΟΞΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΛΙΤΑΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕΣ ΚΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΞΥΠΝΑ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΝΘΡΩΠΕ, ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ!

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ, ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΑΝΘΡΩΠΕ. ΚΑΘΕ ΚΥΤΤΑΡΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ
ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ, ΜΕ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ή ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ, ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ, ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ. ΕΝΑ ΕΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ Ή ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ, ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ. ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΑΡΣΙΑ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΣΟΥ ΘΑ ΝΙΚΗΘΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΣΥ, ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΣΟΥ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ.
ΚΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ, ΤΟΝ ΞΕΝΙΣΤΗ, ΤΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ, ΠΟΛΕΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΣΟΥ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ,
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΤΕ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ.

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ.

ΜΟΝΟ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ!

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ, ΛΟΙΠΟΝ,

ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟ;
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ
ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΣΚΕΨΟΥ, ΝΟΗΣΕ, ΠΡΑΞΕ, ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΛΛΗΝ!


ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΕΙΡΙΟΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΗ ΣΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ, ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΚΥΡΙΑ ΝΕΥΡΑ! ΟΡΙΣΤΕ, Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΤ΄ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ, ΟΜΟΙΟ, ΙΔΙΟ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΕΥΡΟ, ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ, ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ.

ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ! ΔΕΣ ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΟΥ ΝΕΥΡΑ, ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΟΥ ΝΕΥΡΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΝΕΥΡΩΝΕΣ ΕΞΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΟΜΗ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΣΟΥ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΙΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΣΑΙ!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, 1 ΕΝΑ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΩΜΕΓΑ.
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ!

ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΟΥ ΝΕΥΡΟ, ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΟΥ ΝΕΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ 13 ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ. ΟΠΟΥ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ 13 ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ, ΤΟΝ ΩΜΕΓΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ;

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ, ΩΣ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ  ΩΜΕΓΑ, ΤΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΤΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ!
ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΣΤΗΝ ΡΙΖΑ, ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ, ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΑΜΕΘΕΚΤΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΕ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ, ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ!
ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ, ΟΜΩΣ, ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΣΟΥ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΙΑΣΙΜΑΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.

ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΤΗΣ ΘΥΛΗΣ, Η ΩΟΡΗΞΙΑ ΚΑΘΕ ΘΥΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΕ 360 ΗΜΕΡΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ!

ΕΦΟΣΟΝ, ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΑ ΣΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, ΣΕΙΡΙΟΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΗ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, Ο,ΤΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΠΩΣ Η ΩΟΡΗΞΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΩΑΡΙΟ ΤΟΥ ΘΥΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΟΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΑΡΚΙΟ.
ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ.

ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ, ΝΟΜΟΣ-ΟΡΚΟΣ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΔΟΜΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ.


ΣΥΝΕΧΙΖΩ. ΜΑΘΕ ΟΤΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΟΥ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΩΟΡΗΞΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΘΥΛΗΣ.
ΠΟΣΟ ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ?
13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ «ΦΕΓΓΑΡΙ»,
Ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

ΚΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ.

ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ, ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΟΡΗΞΙΕΣ ΤΗΣ ΘΥΛΗΣ, ΤΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΗΝΕΣ.


13! 13! 13! ΚΑΙ ΟΛΑ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ.


ΑΛΛΑ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΡΙΚΑ ΖΩΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΔΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΔΙΑ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗ Ή ΨΕΥΤΟΘΕΟΥ Ή ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΨΕΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ
ΥΒΡΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΖΩΟ, ΤΟΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΘΕΟ Ή ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ! ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ 

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ Α ΚΑΙ Ω ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ, ΕΚΕΙ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΟΛΑ.

ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΟΜΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ, ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ.
ΤΩΡΑ, ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΕΙΡΙΟΣ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, Ο 13 ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ, Ο ΩΜΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

ΠΡΟΦΙΛ Α.Σ. ΓΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α Β Γ ΣΕΛΙΔΕΣ 80 – 86 ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΞΕ ΓΕΙΩΣΕ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ
31.07.2020 ΣΕΙΡΙΟΣ-Α-Β-Γ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ